- הוסף לסימניות
אחותי היא בת 12.5 והיא בערך 1.78!!אז תתפלאי לשמוע שיש לי אחיינית בת 13 בגובה 1.8 מ'
והיא מספרת לי בהתלהבות ענקית על כל סנטימטר שנוסף לה
ואיך שכל החצאיות קצרות לה והיא צריכה להאריך את כולן
הכל עניין של מבט
(באמת אמא שלה 'משוויצה' לכולם בגובה שלה ואיזה כיף לה שאוטוטו היא מגיעה לגובה שלי..)
אגלה לך סוד גם אני השווצתי כלפי חוץ.... ועדיין משוויצה בזה מאוד..(תכלס את נראת יפה מאוד) אבל בפועל זה היה קשה מאוד
זה הגישה הכי נכונה אבל קשה ליישום בטח אם את נמצאת בסביבה נמוכה או שבעלך הרבה יותר נמוך ממךתראי, זה יפה מאוד ההסתכלות הזו,
ובינינו, הגישה הזו הכי בריאה לחיים.
אם חלילה היה נשמע פה שאני מתלוננת על הגובה שלי - חשוב לי להבהיר שאני ב"ה שמחה ומחוברת לגובה שלי, ובמשפחה רצות הרבה בדיחות ברוח טובה על גובהנו הלא סטנדרטי (כולם גבוהים מאוד, חלקם מעל 1.9, חלקם קרובים ל-2 מ' - גברים)
אבל עדיין צריך להסתכל על המציאות באופן מפוכח, ולדעת שאם קיים פיתרון לגביהת יתר, מומלץ ללכת עליו.
ואגב, שמחה לשמוע שבשידוכים הלך לך צ'יק צ'ק, כי בד"כ זה לא קל.
חייבת לומר שממש נחמד לי לקרוא את האשכול הזה, די נדיר שאני נתקלת בנשים בגובה שלי, או אפילו גבוהות יותר, וכאן פתאום מתברר לי שזה קיים גם קיים...![]()
ברור שמשדרים עוצמה
אבל זה עדיין קשה!!!
מה אני מסכנה שאני גבוהה??לגבי שידוכים, אצלינו בכתה הבנות המאוד מלאות, הפחות יפות, והעניות התחתנו ראשונות. זה מאלוקים
וגם לי ב"ה הלך מאוד מהר בשידוכים, מי שבירר עלי שמע שאני גבוהה. בלי טיוחים בלי הסתרות (איך אפשר להסתיר כזה דבר????). ומי שזה הפריע לו, מסתבר שלא שמעתי ממנו.....
וגם אותי זה ממש הפתיע שיש כ"כ הרבה נשים גבוהות בציבור שלנו, אני לא ממש רואה את זה בסביבה. זה נותן הרגשה טובה פעם בחיים לא להרגיש חריגה![]()
וברצינות לי הלך מאוד קשה בשידוכים שזה הסיבה הרשמית
ודוקה אני רואה די הרבה בגובה 1.8
הבעיה שלי הם מגעים רק לכתפיים
הנושאים החמים