- הוסף לסימניות
לא נכון פעם זה הבעל פעם זה אשתו כל אחד מצטט את השניהבנאדם מצטט את עצמו, חסר תקדים בפורום...
לא נכון פעם זה הבעל פעם זה אשתו כל אחד מצטט את השניהבנאדם מצטט את עצמו, חסר תקדים בפורום...
נא לא לסטות מהאשכולהבנאדם מצטט את עצמו, חסר תקדים בפורום...
כל מילהנא לא לסטות מהאשכול
צריך לסכם את שני הדברים
הן בגביהת יתר הן בחסרון גביהה
תודה מראש
זה הכל תלוי מה הגובה החריג [יש כאלו ש1.7+ הם בגובה חריג וזה לא נכון]גם אני גבוהה באופן חריג.
ההורים שלי מאז גיל קטן משדרים לי איזו מתנה זו, האחיות מקנאות שאני מגיעה לכל מקום, וכו''
ככה שחוץ מהבגדים ממש לא מרגישה התמודדות, רק שמחה גדולה. גם בשידוכים, כשמגיעים בגישה של אני גבוהה, לא עוג ולא ג'ירפה, זה נותן תחושה נעימה.
אני חושבת שבכל התמודדות חיצונית כזאת יש להורים ולסביבה הרבה מאד טון בתחושה של הילד על עצמו.
גובה חריג אצלי זה 1.85. עברתי מזמן את גיל הגביהה וממשיכה לגבוה!זה הכל תלוי מה הגובה החריג [יש כאלו ש1.7+ הם בגובה חריג וזה לא נכון]
בכל אופן
יש כאלו שיש להם בעיה עם זה
ולהם נועד האשכול
חלק ממטרות האשכול יכול להיות כיוון חדש להסתכל על הדברים, ממי שמתנסה בזה. לא כתבתי שאין התמודדות, אלא שכל דבר אפשר לקחת בפרופורציות שלו.יש כאלו שיש להם בעיה עם זה
ולהם נועד האשכול
הלוואי עליהאם משהו מכיר פתרון לילדה בת 13 להפסיק לגבוה
זה דחוף מאוד
כל יום זה עוד כמה ס"מ...
חנה בקשה "איש בין אנשים". אם הלוואי, אז את זה....הלוואי עלי
אם את ממשיכה לגבוהה זה אומר שאת צעירהחלק ממטרות האשכול יכול להיות כיוון חדש להסתכל על הדברים, ממי שמתנסה בזה. לא כתבתי שאין התמודדות, אלא שכל דבר אפשר לקחת בפרופורציות שלו.
זה בדיוק העניין להשאר בין אנשיםחנה בקשה "איש בין אנשים". אם הלוואי, אז את זה....
בלי לסתור את דבריי קודם...
זה דבר נדיר מאודכתבתי, עברתי מזמן את גיל הגביהה!
כשהייתי בת 17 בדקו אותי ואמרו לי שיש עוד הרבה לגבוה.
וזה נכון....
זה באמת נדיר. מאז שאני זוכרת את עצמי- כאבי גדילה באזור הברכיים. התרגלתי... אבל זהו, אפשר להרגע, הגביהה כבר ממש איטית.זה דבר נדיר מאוד
בפרט אצל נשים ד"ל
שתתרום...האם משהו מכיר פתרון לילדה בת 13 להפסיק לגבוה
זה דחוף מאוד
כל יום זה עוד כמה ס"מ...
טובזה באמת נדיר. מאז שאני זוכרת את עצמי- כאבי גדילה באזור הברכיים. התרגלתי... אבל זהו, אפשר להרגע, הגביהה כבר ממש איטית.
בידוד גורם לפיצול אישיות?זאת כנראה התוצאה של הבידוד...![]()
זאת כנראה התוצאה של הבידוד...![]()
כנראה שכןבידוד גורם לפיצול אישיות?
100%חלק ממטרות האשכול יכול להיות כיוון חדש להסתכל על הדברים, ממי שמתנסה בזה. לא כתבתי שאין התמודדות, אלא שכל דבר אפשר לקחת בפרופורציות שלו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //