גביית הו"ק

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת לגבות מאנשים בהו"ק, איך זה עובד בדיוק אם יש לי כבר קוד מוסד,
אני חייבת לפנות למישהו שיגבה לי או שאני יכולה לבד לבצע את הגבייה ע"י תוכנה כלשהיא?
ואם צריך לקנות תוכנה, אצל מי קונים?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לקנות תוכנה יש א פי טי מערכות תוכנה
ברחוב הרותם בירושלים 025325222 או 0527634000
יש להם תוכנה "קל מוסד" שמעתי שזה טוב מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1264363:
אם את רוצה לקנות תוכנה יש א פי טי מערכות תוכנה
ברחוב הרותם בירושלים 025325222 או 0527634000
יש להם תוכנה "קל מוסד" שמעתי שזה טוב מאוד

זה טוב אבל יקר.

אם אין לך גביה מסובכת - עם הרבה נתונים לכל הוראה, או אם אין לך הרבה הו"ק
אז יש תוכנות פשוטות וזולות בשוק.
אם את כל הולכת על גדול, אז קל מוסד היא תוכנה מצוינת שמתאימה את עצמה לצרכים שלך.
זה האתר שלהם: http://www.aptsoftware.co.il/

ועוד משהו, לא משנה איזה תוכנה תקחי, את צריכה להיות בקשר עם מס"ב ולמלאות אצלם טפסים. זה הכל דרך הפקס.
תכנסי לכאן :
http://www.masav.co.il/?catid={CAD1DC06-463C-49C0-B4E1-83C813108DE2}

וזה המספר שלהם 03-5111550
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש גם את קשר ברח' ראדזמין בבני ברק

• הוסף לסימניות
נא להבדיל, יש גביה דרך תוכנה, העלויות הם רכישת התוכנה, ודמי השירות הקבועים שלה, במקרה כזה מהסכום שנגבה מס"ב מורידים סכום קבוע לכל גביה + כ1/2 $ לכל שורה,
וישנם לשכות שרות, שהם מבצעים את הגביה עבורכם, ואז נדרש לשלם גם להם על כל שורה כפי שהם מבקשים, זה מתאים לכמות קטנה של הו'ק, או אם אין צורך בניהול נתונים נוספים על הלקוחות/התורמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה