דרוש מידע גבינה יין ומה שבניהם

• הוסף לסימניות
המוןןן את "יין לבן יבש של סגל" 2014 או 2016, הוא מעולה ליד גבינות ובשרים, ועולה רק-16-25 ₪ (תלוי ברשת)
המווווון זה לא טוב שהרי :"צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!". ;)

כפי שכבר כתבתי, טעים לך לבן של סגל ? אם כך זה היין הכי טוב בעולם..

• הוסף לסימניות
אות לי כפי שכבר כתבתי אני מסכים עם כל מילה
אלו ששותים רק רמת הגולן ומדברים על ירדן
אלו שיודעים להסתבך ביער יתיר
או לטפס גבוה בקסטל...הם אלו ששותים מה שאחרים חושבים
אבל יש יינות מצויינים בלי אבא ואמא מוכרים שתוקי אסופי איך שתקרא להם... אבל כשתוהים על קנקנם תרתי משמע מגלים עולם נפלא
לגבי אור הגנוז פחות התחברתי
ולגבי האנשים שראית בכל יקב עם כשרות רצינית אלו הם האנשים שנראה בגלל שהיינות הטובים הם אינם מבושלים ומכאן הדרך ליין נסך קלה

• הוסף לסימניות
ולגבי האנשים שראית בכל יקב עם כשרות רצינית אלו הם האנשים שנראה בגלל שהיינות הטובים הם אינם מבושלים ומכאן הדרך ליין נסך קלה
לא הבנת אותי, בילדותי/נערותי גם עבדתי ביקב בעונת הבציר אני מכיר את גיוס העובדים הדתיים/חרדים בעונה הבוערת
שם הם העובדים והם בעלי המניות של היקב, תודה שזה שונה לחלוטין.

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשתף אבל אצלנו יין הולך רק עם בשר.
נוהגים לאכול רק בשרי כמו שנאמר:"אין שמחה אלא בבשר ויין", והקידוש חלבי.
גבינה ויין פגשנו רק אצל יהודית ואליפורנס.
לגבי בשר- פה הולך מרלו וקברנה סוביניון של כרמל מזרחי.
הילדים מתלהבים מהסדרה של דולב שזו גרסה מעודנת ל"יין פטישים".
לא מתעסקים עם דברים יקרים יותר מטעמי תקציב.

• הוסף לסימניות
אולי תסדר גם לי פרוטקציה לא בשביל המטוס
בשביל היין...

• הוסף לסימניות
אני גם לא מבינה גדולה ביין
אבל יש לכרמל מזרחי סדרה שנקראת באזז
והיא מעולה למי שלא רוצה יין באחוזים גבוהים של אלכוהול
לדעתי המוסקטו שלה מוצלח מאוד עם גבינות ודגים.

• הוסף לסימניות
אני גם לא מבינה גדולה ביין
אבל יש לכרמל מזרחי סדרה שנקראת באזז
והיא מעולה למי שלא רוצה יין באחוזים גבוהים של אלכוהול
לדעתי המוסקטו שלה מוצלח מאוד עם גבינות ודגים.

מעריצותיו לרוב נשים...

• הוסף לסימניות
קברנה סוביניון של בן זימרה,
יין ברמה גבוהה, קל ונקי (מונח מתאים? :rolleyes:)
בעלי השתכר ממנו בפורים, עם אפס בחילות וכאבי ראש.
100 ש"ח בקבוק, לפני מבצע.
הכשר מנצ'סטר ובית יוסף.

• הוסף לסימניות
אצלנו הולך יין דולב מתוק אדום בהיר (תסלחו לי שאני לא זוכרת את שמו המדויק)
אחרי הרבה נסיונות, והרבה יינות, בעלי חיפש יין שאינו מבושל עברו קידוש שקל לשתות אותו, והגיע אליו.
יין פשוט מדהים! טעים וקל למרות אחוזי האלכוהול שבו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה