גבינה עם חורים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Results.jpg
    KB 585.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד אני מבין שזה טסט ל Volumetric,
כמה זמן רנדר ואם הוא על הכרטיס מסך.

• הוסף לסימניות
זה לא Volumetic, זה רק SSS וזה על ה-CPU, לקח לרנדר כחצי שעה.

• הוסף לסימניות
השתגעת???
גבינה עם יין אדום! תחליף ליין לבן.

ברוך השב. חבל שלא רואים אותך יותר.
יצא ממש יפה!
כל הפינות מידי שלמות צריך כמה שבורים מהחיתוך. (מדהים שזה ההערה שיש לי.)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Results2.jpg
    KB 582.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לא נורמאלי...!
ההשתקפות על הכוס, מדהים.

(בא לי לעשות איזה ביס לגבינה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1170888:
לא נורמאלי...!
ההשתקפות על הכוס, מדהים.

(בא לי לעשות איזה ביס לגבינה...)

זה HDR בשיטת sIBL שמוריד הרבה מהרעש.

• הוסף לסימניות
מדהים, ריאליסטי, מושלם.

• הוסף לסימניות
מושלם!

(בעבר העלת כוס תה עם כפית עם שריטות. היה נראה ראליסטי בצורה מדהימה. פה המזלג החלק מציק במיוחד ששרטת את הכוס).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1173591:
מושלם!

(בעבר העלת כוס תה עם כפית עם שריטות. היה נראה ראליסטי בצורה מדהימה. פה המזלג החלק מציק במיוחד ששרטת את הכוס).

מתיחת קפיץ..... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה