דיון גבינה צהובה שהיתה במקפיא ועבר התאריך מה דינה

• הוסף לסימניות
אמורה להיות במצב מצוין

• הוסף לסימניות
התאריך מתייחס לגבינה שאוחסנה במקרר.
אם היא הוקפאה לפני התאריך לא אמורה להיות בעיה.
אבל כדאי להפשיר ולהשתמש מיד. לא לשמור במקרר עכשיו...
ככה אנחנו עושים

• הוסף לסימניות
התאריך מתייחס לגבינה שאוחסנה במקרר.
אם היא הוקפאה לפני התאריך לא אמורה להיות בעיה.
אבל כדאי להפשיר ולהשתמש מיד. לא לשמור במקרר עכשיו...
ככה אנחנו עושים
מייחסים פה גדולות ונצורות למקפיא כבעל יכולת לעצור את הזמן וזה ממש לא נכון המקפיא יכול אולי לעזור אך רק לכמה ימים לא לחודשיים נו באמת לא להגזים.

• הוסף לסימניות
מייחסים פה גדולות ונצורות למקפיא כבעל יכולת לעצור את הזמן וזה ממש לא נכון המקפיא יכול אולי לעזור אך רק לכמה ימים לא לחודשיים נו באמת לא להגזים.
תבדקו את הנושא אצל מומחים. ברוב מוחלט של המוצרים - ההקפאה עוצרת את תהליך ההתיישנות

• הוסף לסימניות
פרקטית וגם מדעית זה כן עובד.
ההמלצות הרשמיות הן לצרוך תוך חצי שנה מההקפאה.

• הוסף לסימניות
מתוך הנחה שהגבינה הוקפאה לפני שעבר עליה התאריך, לא נראה לי שיש בעיה להוציא ולהשתמש מיד.
(בתור זוצ היינו מקפיאים את הגבינצ עם ניר אפיה בין אחד לשני.

אִם חלב אֵם מותר לצרוך עד שנה מההקפאה - לא נראה לי שיש בעיה.

• הוסף לסימניות
מתוך הנחה שהגבינה הוקפאה לפני שעבר עליה התאריך, לא נראה לי שיש בעיה להוציא ולהשתמש מיד.
(בתור זוצ היינו מקפיאים את הגבינצ עם ניר אפיה בין אחד לשני.

אִם חלב אֵם מותר לצרוך עד שנה מההקפאה - לא נראה לי שיש בעיה.
תעשו מה שאתם\ן רוצים\ות אני ממליץ שלא.

• הוסף לסימניות
טענת טענה - אולי תסביר?

• הוסף לסימניות
טענת טענה - אולי תסביר?
לא טענתי שום טענה אני בסך הכל המלצתי.:
לא מומלץ בכלל ובייחוד לבעלי קיבה רגישה.

גם על חלב אם היית ממליץ שלא?
(לשם השוואה - תוקף של חלב אם בטמפרטורת חדר - 3 שעות, במקרר ימים ספורים...)
מה ההבדל?

תעשו מה שאתם\ן רוצים\ות אני ממליץ שלא.

• הוסף לסימניות
המלצת שלא לצרוך / טענת שלא מומלץ לצרוך...
תסביר למה המלצת את מה שהמלצת...

• הוסף לסימניות
איך הוקפא?
הקפאה עמוקה?
כמה זמן אחרי הפתיחה?
כמה זמן לפני שעבר התאריך?

• הוסף לסימניות
מניסיון רב. אין שום בעיה
סתם עצה מוצלחת- אנחנו מאחסנים את הגב"צ במקרר בקופסת פלסטיק ולא באריזה/ שקית
מתעפש הרבה פחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה