גבינת כנען - מה אפשר לעשות איתה?

• הוסף לסימניות
יש לי קילו של גבינת כנען של השף הלבן.
אלו דברים מומלץ להכין איתה?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה

• הוסף לסימניות
אפאחד לא משתמש?
יודעים לומר לי אם זה בסדר שהמראה שלה כמו פירורים כאלו ולא כמו גבינה חלקה?

אשמח מאוד לעזרה!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה כמו גבינת טוב טעם
והיא טובה למאפים

• הוסף לסימניות
ואיך המרקם שלה אמור להיות?
עברו שלושה ימים מהתאריך ואני יודעת שלאפיה זה עדיין מצויין. אבל אני רוצה לדעת אם יכול להיות שהמרקם שלה כמו פירורים או שזה כבר מקולקל

• הוסף לסימניות
המרקם שלה צריך להיות כמו פירורים רכים. אם יש לזה ריח חמוץ כנראה שזה כבר לא טוב.
את יכולה להוסיף לזה גבינת חרמון/קוטג'(+מלח ) ביצה ומעט קמח ולמלא בורקסים

אפשר להכין בצק שמרים כמו של חלה(פחות מתוק) ליצור כדורים לשטח אותם
במרכז כל עיגול להניח כף מהמילית, לסגור היטב, להניח על הכדור שנוצר את כף היד כדי שיתפחס מעט, להניח שיתפח מעט ולטגן משני הצדדים-מעדן!! משמין!

• הוסף לסימניות
זו אכן גבינה במרקם פרורים, עם טעם נייטרלי לחלוטין כך שמתאימה למתוק או מלוח
סבתא שלי ע"ה הייתה מכינה מזה מילוי מתוק לבלינצ'ס, עם צימוקים וקצת לימון
אני חושבת שגם לפשטידות מלוחות זה יצא לך מצויין
רק צריך לתבל היטב כי לגבינה עצמה אין טעם.

• הוסף לסימניות
עוגת שמרים גבינה

מהממת דומה לזו של אנגל אבל הרבה יותר טעימה ומשובחת
והמילוי או טוב טעם או גבינה כנען

קבצים מצורפים

• עוגה.png
    KB 857.4 · צפיות: 63
  • הוסף לסימניות
גבינת כנען היא כעין גבינה רגילה שסיננו אותה. היא מצויינת לאפיה (!!!! היא פחות נופלת מגבינות רגילות) . רק צריך לשים לב, ולשים יותר ממה שכתוב במתכון, בערך במקום קילו גבינה לשים קילו ורבע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה