• הוסף לסימניות
ביתי בת הכמעט שנתיים שברה את הקרסול :(
תנו טיפים איך להתמודד עם הגבס - אמבטיות, ניידות וכו'... כל טיפ יעזור!
(היא מגובסת בכל הרגל עד מעל הברך)

• הוסף לסימניות
אויש! רפואה שלימה!

אין לי מושג מה זה גבס, אבל לך כאמא זה אולי יותר כואב מלילדה...

הרבה כוחות!

• הוסף לסימניות
מוחה...אני מוחה
זה כואב לילדה יותר מאשר לאמא
לפחות בימים הראשונים אם לא השבועות הראשונים
בית כלא פרטי
תפנקי אותה כמה שאת יכולה
מניסיון שלי היה לי גבס 7 שבועות ברגל!!
סיוט...רפואה שלמה ויעבור מהר
מלא מלא כוח!!!!

• הוסף לסימניות
כשעשו גבס לאחיין שלי הוא חזר הביתה כואב ודואב
ואמר: "חבל, היה עדיף שהרופא היה שם לי פלסטר...ככה זה היה פחות כואב.."

• הוסף לסימניות
אמבטיה תעטפי באשפתון, ותכניסי את השוליים קצת לתוך הגבס, זה כמובן לא 100% ובמשך הזמן הקצה קצת מתפורר אין מה לעשות..

בגדול ילדים קטנים מתמודדים עם זה הרבה יותר טוב ממבוגרים, וגם האיחוי מהיר יותר אצלם.

רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
לאמבטיה מומלץ נילון נצמד שחצי עולה על הגבס וחצי נשאר על הרגל.
רפואה שלמה!!

היה לי פעם פלימוביל של איש עם גבס עם כסא גלגלים שבא מקופסה קטנה של האנשים שזה לא מהיקרים.בטח זה יהיה מעניין.אפשר להוריד לו את הגבס ולהחזיר וכ'ו

• הוסף לסימניות
הרבה חתימות וציורים...

• הוסף לסימניות
נח מאד להתנייד עם הבימבה גו'ק.... מכירה?
לאחיינית שלי היה ועם זה יא התניידה והיה לה ממש נח....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שאלה לבעלי המקצוע ביננו
בחוזה שחתמתי עם הקבלן שלי, הוא חתם על כל התוכניות שנתתי והתחייב לבצע אותם בדיוק כפי שמסומן.
התכניות היו מחולקות כרגיל, תוכנית בניה והריסה, אינסטליציה, חשמל, גבס וכו'.
בתוכנית החשמל האדריכלית שלי סימנה את כל תשתיות החשמל, ואת נקודות החשמל שעל הקבלן להכין לפני הגבס, ובתוכנית הגבס סימנה התקנות ומיקומים של ספוטים בתוך הגבס.
הקבלן טוען כי כיון שהספוטים לא היו מסומנים בתוכנית החשמל עצמה (אלא רק נקודת החשמל שלהם), הם לא היו כלולים בתמחור שנתן ועליו חתם, זאת על אף שהם מסומנים בתוכנית הגבס שעליה הוא חתם.
אציין כי בחוזה כתוב במפורש, כי הקבלן מחוייב לבצע את כל מה שמופיע בתוכניות וכי עליו לעבור עליהם בדקדוק בטרם החתימה.
לפי הסכם בינינו שאלתי רב מטעמי, והוא אמר כי הקבלן מחוייב לכל מה שהוא חתם עליו, אלא אם כן זה מאוד מאוד לא מקובל לציין את הספוטים רק בתוכנית הגבס.
ופה שאלתי היא אליכם: עד כמה אכן מקובל לא מקובל לסמן את הספוטים רק בתוכנית הגבס.
אשמח מאוד בכל תגובה
תודה רבה!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה