- הוסף לסימניות
מעניין דווקא בעיני הוא היה זכור כמאד מאורגן.. (בניגוד לפרופסור האחר שהופיע בסיפורים)2. גזונטהייט הינו מפוזר נצחי ועם זאת חדור מטרה עם מבט של ילד בעינים וחיוך חריף
מסכימה עם שאר התיאור שלך... בול!
מעניין דווקא בעיני הוא היה זכור כמאד מאורגן.. (בניגוד לפרופסור האחר שהופיע בסיפורים)2. גזונטהייט הינו מפוזר נצחי ועם זאת חדור מטרה עם מבט של ילד בעינים וחיוך חריף
זה מוזר, כי זה קישור ישר לסרטוןאני מגיעה לתיקיית העבודות שלך אבל אין שם כלום![]()
זה ממש כבד...גם כאן אני לא רואה כנראה זה חסום[אתרוג]
את יכולה לשלוח לי למייל??
מוחלתזה ממש כבד...
אצטרך להעלות לג'מבו מייל.
אם יש כאן עוד מישהו שמעוניין, אשים את הקישור בציבורי פשוט.
אבל זה ייקח קצת זמן.. במחילה
כנ"לגם כאן אני לא רואה כנראה זה חסום[אתרוג]
את יכולה לשלוח לי למייל??
כן!(נ.ב. זה ההוא עם הפיל הגמדי?)
אני בודקת אפשרות להעלות ליוטיוב באופן קבוע, ושנטפרי יפתחו לי את הערוץ. כרגע זה נראה בלתי אפשרי, אבל אני מנסה בכל אופן... תתפללו בשביליאת לא מתכוונת לפתוח בלוג או משו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים