'גבעת השממה' של רבי מנדל: **פאנארט** (כולל סרטון)

• הוסף לסימניות
אנילארואהת'הסרטוןן! :confused:
נו, מהמם כמובן. מעביר תחושה מסקרנת. אני מקווה שהציור הזה באמת משקף את הסיפור שאת מדברת עליו כי אם כן אז גם הספר מהמם.

• הוסף לסימניות
אנילארואהת'הסרטוןן! :confused:
נו, מהמם כמובן. מעביר תחושה מסקרנת. אני מקווה שהציור הזה באמת משקף את הסיפור שאת מדברת עליו כי אם כן אז גם הספר מהמם.
כן, הוא מאד יפה. ספר ילדים כמובן, אבל יפה. איכותי.

• הוסף לסימניות
וואוו @מרים יעל הצלחתי לראות את ההסרטה!!! מדהים!!!! מדהים !!! אלופה!!!! ממש ממש יפה ומרתק.
הצלחתי גם להוריד את ההסרטה אם זה בסדר מצידך - לנסות להעלות לכאן בצורה מכווצת.

• הוסף לסימניות
וואוו @מרים יעל הצלחתי לראות את ההסרטה!!! מדהים!!!! מדהים !!! אלופה!!!! ממש ממש יפה ומרתק.
הצלחתי גם להוריד את ההסרטה אם זה בסדר מצידך - לנסות להעלות לכאן בצורה מכווצת.
אין בעיה!
כרגע זה עולה לג'מבו, בואי נראה מי ישיג... :)

• הוסף לסימניות
בג'מבו זה לנמענים ספציפיים, לא? או שיש שם אפשרות גם לציבורי?
והנה בינתיים זה עלה

קבצים מצורפים

• תהליך ציור ב-Clip Studio Paint- הפרופסור מ'גבעת השממה' (ר' מנדל).rar
    57.4 MB · צפיות: 197
  • הוסף לסימניות
עוד שניה ויורדות לי דמעות מהעיניים---
זהו אני בוכה..
יעל מירים המוכשרתתת
א-י-ן ד-ב-ר-י-ם כ-א-ל-ו-----!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
פשוט יפייפה! עבודה שופעת כישרון!
לגבי תהליך העבודה, שעליו הסתכלתי בעיון רב - למרות לא מעט תהיות והתנסויות, בסוף העין המוכשרת שלכם ניצחה.
לי היה נראה שברגע שהיה לכם את האומץ לשחרר את קו המתאר הראשוני - הדברים התחילו להיכנס להילוך.
העבודה הזו לדעתי תהיה קפיצת מדרגה עבורכם בצביעה.
המון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
ציור מקסים, וסרטון מדהים
תעלי עוד הרבה סרטונים כאלו, כן, בבקשה

לגבי הצביעה-
מהממת, דבר ראשון.
בלי האינק לדעתי עדיף (אם היית עוצרת כמה שלבים קודם זה היה הולך טוב עם האינק, כרגע הצביעה הזאת והאינק הם קצת כלאיים)
ובציור בלי האינק, חסרה לדעתי עוד טיפת תעוזה, להגדיר דברים סופיים במברשות ממש קשות / אטומות. זה היה נותן את הטאץ' הסופי לציור

• הוסף לסימניות
מר.....
מרי....
מרים.......
מצטערת, אני לא מצליחה לנשום
מה זה הדבר הזה????
מדהימה!!!!!
התעלפתי וזהו!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שמגיב, ונותן טיפים, עצות ומילים טובות,
כל כך כיף לשתף כאן, אין לכם מושג! :eek:
ואני מאד שמחה עם כל הערה ועם כל הכוונה, אז בבקשה תמשיכו... :)

עריכה: וגם שכחתי לציין, שאני אשמח לענות על שאלות אם יש,
אני יודעת שההרצה מטורפת (990 אחוז) אבל הייתי חייבת כי זה היה יוצא ארוך וכבד מאד אם לא, אז אם יש לכם שאלות לגבי הדברים שעשיתי אשמח לענות!
ערב מוצלח :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ישבתי מרותקת מהתחלה ועד הסוף.
זה דבר מדהים מדהים!
ציור אלוף וצביעה עוד יותר!
אין דברים כאלה.
כשרון נדיר
לראות שוב ושוב וללמוד מכך עוד ועוד.
אם בהרצה זה לוקח כ"כ הרבה זמן, כמה שעות ע"ג שעות ישבת על זה במציאות?

והזכרת לי זיכרונות ילדות. כמה אהבתי את הספרים של ר' מנדל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה