מידע שימושי גבעת וושינגטון או נופש מסוג דומה

• פותח הנושא dvory
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בכל שנה מארגנים שם נופש, אם מישהו מכיר נייד/טלפון של המארגנים, זה ממש יועיל לי. או נופש מהסגנון: ז"א, לא בית מלון (ואפילו לא בית הארחה), מסגרת חרדית ומחירים עממיים.
תודה מראש!!!!!

• הוסף לסימניות
זכורתני שבילדותי היינו שוכרים חדרים (מעין יחידות דיור) במכללה בבית וגן. המקום מקסים, והעלות סבירה.
שוכרי החדרים הנם חרדיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;418110:
בכל שנה מארגנים שם נופש, אם מישהו מכיר נייד/טלפון של המארגנים, זה ממש יועיל לי. או נופש מהסגנון: ז"א, לא בית מלון (ואפילו לא בית הארחה), מסגרת חרדית ומחירים עממיים.
תודה מראש!!!!!

יש את הנופש בהודיות שמארגן אותו אחד בשם "יוסי גרז" מירושלים. בהכשר "שארית ישראל"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;418243:
תודה, יש לכם פרטים? טלפון? נייד? כתובת?

אולי זה? 02-6421556 משפחת גרז
אם זה יהיה חשוב מאד וזה לא יהיה זה יכול להיות שאצליח להשיג מידע נוסף.
אגב הם מכנים את עצמם "רוגע - נופש כהלכה"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;418175:
זכורתני שבילדותי היינו שוכרים חדרים (מעין יחידות דיור) במכללה בבית וגן. המקום מקסים, והעלות סבירה.
שוכרי החדרים הנם חרדיים.

גם אנחנו! גם אנחנו!!

• הוסף לסימניות
למי יש את הפרטים של הנופש בגבעת וושינגטון?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
זה לא יקר לגבעת וושינגטון 1200 לזוג ללילה ו360 לילד?

• הוסף לסימניות
025863178
אני גם התקשרתי חשבתי מחירים עממים וגיליתי שיצא לי מחיר כמו צימר...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה