גברברון קשוח

• הוסף לסימניות
שלא שחרר חיוך אחד...
IMG_5567.jpg
IMG_5495-Recovered.jpg
IMG_5553.jpg
IMG_5535.jpg

• הוסף לסימניות
דחוף לפתוח את התמונות בכרטיסיה חדשה.
התצוגה כאן נוראית.

• הוסף לסימניות
מה זה הדבר המושלם הזה??
דבר ראשון האורך של השיער תפס לי ת'עין.. הנצחה מהממת!!
התאורה בכולם מעולה
אהבתי את התאורת שיער בשניה
עריכה יפה!

• הוסף לסימניות
השניה מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
תודה חברות על התגובות כיף להיכנס ולראות!

השניה באמת מהממת.
זאת היתה דקה של חסד לפני שהשמש התקפלה מהמקום...

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
והילדון מתוק :)

אהבתי את הקומפוזיציה בראשונה.
בשניה אהבתי את התאורה האחורית, רק שהעיגול שם למעלה קצת משך לי את העין,
זה נוצר מהעיבוד או שזה נגרם כתוצאה מזה שהשמש באה מאחורי הילד ופשוט נשרף שם הקטע הזה.. (מצורף הסבר)
IMG_5495-Recovered.jpg

• הוסף לסימניות
רחלי תמונות יפיפיות אחת אחת!
תאורה מדהימה ועיבוד מיוחד!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
והילדון מתוק :)

אהבתי את הקומפוזיציה בראשונה.
בשניה אהבתי את התאורה האחורית, רק שהעיגול שם למעלה קצת משך לי את העין,
זה נוצר מהעיבוד או שזה נגרם כתוצאה מזה שהשמש באה מאחורי הילד ופשוט נשרף שם הקטע הזה.. (מצורף הסבר)
צפה בקובץ המצורף 312205

היי ברכי תודה, זאת השמש המקורית לגמרי .
דווקא אני אהבתי מאוד שרואים מאיפה מגיע בדיוק מקור האור, לטעמי זה מוסיף

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה