- הוסף לסימניות
רק כדי ללמד זכות, לא בטוח שמעתיקים, יתכן שחשבו ע"ז גם.השאר - מעתיקים את הרעיון
עכ"פ זה רעיון שכבר עלה וצריך לבדוק לפני שמעלים אם זה עדיין לא עלה
רק כדי ללמד זכות, לא בטוח שמעתיקים, יתכן שחשבו ע"ז גם.השאר - מעתיקים את הרעיון
זה הכי מוצלח, לדעתי, נחנקתי.......איזה תינוק הבאת מהמשפחתון???????????????
צפה בקובץ המצורף 2002751
זה מבוסס מציאותהרעיון של הילד עם חצאית - נראה שהולך לזכות- אבל לא הגיוני בעליל![]()
כנראה יש לי חור בהשכלה............זה מבוסס מציאות![]()
חחח או שאת לא מאמינה לאיפה אפשר להגיעכנראה יש לי חור בהשכלה............![]()
מה לא הגיוני, שהילדה לבושה בשמלה ולא בחליפה?הרעיון של הילד עם חצאית - נראה שהולך לזכות- אבל לא הגיוני בעליל![]()
כשהאבא מנסה להכין ארוחת ערב תוך כדי בייביסיטר....צפה בקובץ המצורף 2002483
שימו לב!זלדה! קניתי לך את ה"מבשם אויר" שביקשת!!!
צפה בקובץ המצורף 2002790
GPT -
גבר חרדי ליטאי בן 70, נכנס הביתה תוך כדי שהוא נשען על מקלו.
ברקע רואים את הדלת שעדיין פתוחה ומבעד לדלת רואים חדר מדרגות מיושן.
הגבר נראה שמח ומאוד גאה בעצמו.
ביד אחת, הוא מחזיק שקית מכול ריקה. וביד השניה, הוא מציג מיכל תרסיס.
אני חייב שיראו בבירור עם ציור שבדובר בתרסיס להדברת תיקנים.
סגנון ריאליסטי.
חובה שיהיה מרובע!
אולי תחשוף את הסוד המקצועי באיזה פרומפט אתה משתמש כדי ליצור את הבני ברקים מגיזרת לדרמן האלו?"כשהיית בעבודה אמא שלי קפצה לביקור ספונטני, הגשתי כיבוד מה שהיה במקרר.....אפילו שמתי יפה בצלחות....."
צפה בקובץ המצורף 2002782
שימחת אותי.....אולי תחשוף את הסוד המקצועי באיזה פרומפט אתה משתמש כדי ליצור את הבני ברקים מגיזרת לדרמן האלו?
אולי השתמשת בתמונת התחלה של עצמך?
אני שמתי לב בכמה תמונות שהעלית בעבר שזה יצא מהזאנר הזה, לכן חשבתי.שימחת אותי.....
האמת שלא היה בפרומפט שום דבר מיוחד הוא פשוט יצא בניברקי חזנואישניק באותו מידה הוא יכל לצאת צאלמער דשן 400 דורת בירושלים, זה על המזל .... האמת שכתבתי "נבוך" יכול להיות שיש כאלו שהמראה הטבעי שלהם הוא נבוך ?.....
הסתכלתי שוב על התמונה ובאמת הוא נראה "נזוף" באופן נדיר......
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים