בקשה גגון בי 6: האם יש למישהו להחליף או למכור גוון בי 6 בצבעי כחול/אפור/ירוק/? נשמח אם יודיע פה או ישלח מיל ל png7572וכו'. תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי
קניתי לפני חצי שנה גגון חדש והשתמשתי בו פעם אחת
אפשר לדעת מה הצבע מחיר ומאיפה
ואשמח לדעת מאיפה קנית גגון לבד אני חיפשתי ולא מצאתי מקום שמוכרים גגון לבד
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לבי 6 לא קיים צבע ירוק,
הכי פשוט להתקשר לחנות באילת-
יש להם מלאי של צבעים-
יותר ממה שיש באתר,
והם מוציאים משלוח תוך כמה ימים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קניתי גגון בי 6 לעגלה בי 5 -אין שום בעיה
לגבי הטלפון לכאורה זה:
טלפון: ‎03 5407999,

• הוסף לסימניות
אני קניתי גגון בי 6 לעגלה בי 5 -אין שום בעיה
לגבי הטלפון לכאורה זה:
טלפון: ‎03 5407999,
זה המספר של בוגבו הראשי זה לא קשור לאילת
את כתבת על חנות באילת השאלה איזה חנות באילת עושה משלוח
באילת יש 3 חנויות מורשות מוצצים רב קט ושילב
אצל מי קנית?

• הוסף לסימניות
זה המספר של בוגבו הראשי זה לא קשור לאילת
את כתבת על חנות באילת השאלה איזה חנות באילת עושה משלוח
באילת יש 3 חנויות מורשות מוצצים רב קט ושילב
אצל מי קנית?
אני קניתי במספר הזה:
03-5407999
ואם כתבתי אילת- טעיתי.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה ניתן להשיג היום עגלה של בוגבו b6 חדשה ?

• הוסף לסימניות
אם עדין רלוונטי אני מוכרת תכלת גינס אפשרי להחלפה בצבע אחר במצב מצוין ממש!
איזו חנות? ומה המספר?

אני יודעת, השאלה אם מישהו ניסה גגון של בי 3 או 5 על בי 6(כי יש צבעים יפים בדגמים האחרים)

אני בעיקר מחפשת תכלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה