אמא של צדיקושקוש
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
תודה רבה
יש ליתודה רבה
אפשר לדעת מה הצבע מחיר ומאיפהיש לי
קניתי לפני חצי שנה גגון חדש והשתמשתי בו פעם אחת
באיזה צבע?קניתי לפני חצי שנה גגון חדש והשתמשתי בו פעם אחת
סופר בייבי בירושלים, יש לו אחרונים.אשמח לדעת מאיפה קנית גגון לבד אני חיפשתי ולא מצאתי מקום שמוכרים גגון לבד
איזו חנות? ומה המספר?הכי פשוט להתקשר לחנות באילת-
אני יודעת, השאלה אם מישהו ניסה גגון של בי 3 או 5 על בי 6(כי יש צבעים יפים בדגמים האחרים)לבי 6 לא קיים צבע ירוק,
אנחנו שמנו של בי5 על בי 6 וזה בסדראיזו חנות? ומה המספר?
אני יודעת, השאלה אם מישהו ניסה גגון של בי 3 או 5 על בי 6(כי יש צבעים יפים בדגמים האחרים)
אני בעיקר מחפשת תכלת.
זה המספר של בוגבו הראשי זה לא קשור לאילתאני קניתי גגון בי 6 לעגלה בי 5 -אין שום בעיה
לגבי הטלפון לכאורה זה:
טלפון: 03 5407999,
אפור מלאנג'אפשר לדעת מה הצבע מחיר ומאיפה
ואשמח לדעת מאיפה קנית גגון לבד אני חיפשתי ולא מצאתי מקום שמוכרים גגון לבד
הזמנתי מבוגבו בהרצליה
תודה אבל כבר יש לנו אפוראפור מלאנג'
אני קניתי במספר הזה:זה המספר של בוגבו הראשי זה לא קשור לאילת
את כתבת על חנות באילת השאלה איזה חנות באילת עושה משלוח
באילת יש 3 חנויות מורשות מוצצים רב קט ושילב
אצל מי קנית?
איזו חנות? ומה המספר?
אני יודעת, השאלה אם מישהו ניסה גגון של בי 3 או 5 על בי 6(כי יש צבעים יפים בדגמים האחרים)
אני בעיקר מחפשת תכלת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים