גגון לעגלת סייבקס

• הוסף לסימניות
יש לי עגלת טיולון של סייבקס שנרכשה לפני שנתיים, אך לצערי הגגון נשבר
פניתי לחנות ואמרו לי שיש יבואן חדש, שהוא לא לוקח תיקונים ולא ניתן לקנות חלקים חילופיים .
כרגע בחורף ללא גגון, לא ניתן להשתמש בעגלה, מכיוון שהניילון נשען על הגגון ובלעדיו....
האם מישהו התנסה ויודע מה ניתן לעשות? או איפה ניתן לקנות גגון אחר.

• הוסף לסימניות
כמעט כל מי שיש לו סייבקס מהדגם טופז- נשבר הגגון. ללא כיבוס במכונה ובלי סיבה הנראית לעין. ראיתי גם בדגמים אחרים שלהם אבל קצת פחות.
אולי צריך להתארגן כולם ביחד איכשהו..
אם תמצאי פיתרון אני אשמח גם.. תקועה איתך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1144915:
יש לי עגלת טיולון של סייבקס שנרכשה לפני שנתיים, אך לצערי הגגון נשבר
פניתי לחנות ואמרו לי שיש יבואן חדש, שהוא לא לוקח תיקונים ולא ניתן לקנות חלקים חילופיים .

מלחיץ........!
יש לי סבייקס טופז אני צריכה להתחיל לשמור עליה טוב.

• הוסף לסימניות
חשבתי שרק אני בבעיה....
היה לי טיולון של איה בייבי, במשך 6 שנים והגגון נשאר בשלמותו גם אחרי כיבוס קבוע במכונה- כנראה בגלל שעשוי מברזל
והסייבקס הוא פלסטיק - חששתי שזה בגלל המכונה
מה אתן עושות בגשמים? ניסיתם לפנות לחנויות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1145538:
חשבתי שרק אני בבעיה....
היה לי טיולון של איה בייבי, במשך 6 שנים והגגון נשאר בשלמותו גם אחרי כיבוס קבוע במכונה- כנראה בגלל שעשוי מברזל
והסייבקס הוא פלסטיק - חששתי שזה בגלל המכונה
מה אתן עושות בגשמים? ניסיתם לפנות לחנויות?

שלי לביינתים נשבר רק בצד אחד,
אבל פניתי לפני תקופה לבייבי לנד בבני ברק ואמרו לי שהם שולחים את הגגון לתיקון, וזה לוקח שבועיים. בגלל שעדיין לא מצאתי חלופה לשבועיים שלי עגלה עדיין לא מסרתי את זה.
אם מתאחדים קבלו אותי גם.

• הוסף לסימניות
לי שלחו, שבועיים לא היה לי עגלה
אך הם אמרו שהאין לא אפשרות לתקן את הגגון

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה לקנות גגון חדש (כמובן במחיר סביר ולא במחיר של עגלה חדשה)
מולטימד, מתי פנית לבייבי לנד? השאלה אם בינתיים לא הוחלף יבואן.

• הוסף לסימניות
לדעתי, צריך להתאחד כולם ביחד ולשלוח להם מכתב לפיצוי או משהו כזה.

אם היתה לי בעיה ובטעות היה נשבר לי הגגון-התיקון עלי.

אבל בשעה שלי ולעוד בערך 30 נשים שאני מכירה +90% של מי שעובר עם העגלה הזו ברחוב - הגגון שלו שבור.
זה אומר שיש להם תקלה בייצור. ואת זה, אני חושבת, הם!! אמורים לספוג!

• הוסף לסימניות
נשמע הגיוני, הבעיה שאני לא יודעת לטפל בדברים הללו.
כי בעגלה שעולה 300 ש"ח כמו של איזי בייבי, לוקחים בחשבון שבירות מאין אלו, אבל לא בעגלה שמכירה מעל 700 ש"ח

• הוסף לסימניות
הבעיה שהתחלף היבואן
והסוכן אמר לי שהם נהיו חברה הייטקית עם האף למעלה
אני קניתי ברהיטי אור

• הוסף לסימניות
יש לי גם סייבקס דווקא דגם ONIX וגם אותו אני רואה בכל מקום עם גגון שבור! כמובן גם שלי!

בפעם הראשונה לפני כמעט שנתיים שזה קרה באמת בייבילנד תיקנו לי, אבל שזה קרה עוד פעם הם אמרו לי שלא מתקנים את זה יותר וגם אין אפשרות לקנות חדש!

איפה שלא ניסיתי-אין לי כרגע פתרון, מלבד תיקון מאולתר שעשיתי לבד!

עשיתי חתך קטן בבד במקום השבר-מבפנים!, והנחתי חתיכת פלסטיק עם שני אזיקונים קטנים,
עם האזיקונים חיברתי את הפלסטיק השבור והידקתי אותו לחתיכה החדשה!
יותר מאוחר אני יעלה תמונה פשוט העגלה לא לידי,

אם יש למישהו רעיון מה לעשות עם הבעיה הזו בצורה נורמלית-אני מצטרפת!

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים,
תגידו גם לכם ב"סייבקס טופז"
הפגוש נוטה קדימה ונוגע כמעט בעגלה עצמה?
בבייבילנד הוא לא ידע מה אני רוצה ועל מה אני מדברת..

• הוסף לסימניות
לידיעתכם, מבירור בנושא כל גגוני הסייבקס שבורים, לאו דווקא של דגם טופז (לי יש דגם שונה, ללא הפגוש) ואין למי לפנות, מכיוון שהוחלף היבואן
אולי אם נתאחד, נצליח במשהו,
לכן אני מארגנת רשימה של בעלי הגגונים השבורים, ואנסה לפנות איתה ליבואן, תשלחו כמה שיותר שמות, ניתן לצרף שכנות, מכרות, משפחה וכו' (כמובן גם מספרי טלפון ואזור מגורים)
למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, תחת הנושא "גגון סייבקס"

• הוסף לסימניות
גם לי יש טיולון סייבקס טופז, הגגון שבור בצורה מזעזעת בכמה מקומות,

וד"א, מי שזה מעניין אותה, לפני חודשיים בערך שאלתי בחנות "ילדודים" באלעד (שם גם קניתי את העגלה) על הגגון, והוא אמר לי שיש לו בחנות גגונים וכן ערכה שלמה של ריפוד+גגון (המחיר עד כמה שזכור לי: גגון 150 ש"ח, ריפוד + גגון 250ש"ח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1146487:
לידיעתכם, מבירור בנושא כל גגוני הסייבקס שבורים, לאו דווקא של דגם טופז (לי יש דגם שונה, ללא הפגוש) ואין למי לפנות, מכיוון שהוחלף היבואן
אולי אם נתאחד, נצליח במשהו,
לכן אני מארגנת רשימה של בעלי הגגונים השבורים, ואנסה לפנות איתה ליבואן, תשלחו כמה שיותר שמות, ניתן לצרף שכנות, מכרות, משפחה וכו' (כמובן גם מספרי טלפון ואזור מגורים)
למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, תחת הנושא "גגון סייבקס"

מקפיצה - לטובת כולן

• הוסף לסימניות
יישר כח על היוזמה הברוכה

• הוסף לסימניות
גם לי היתה אותה בעיה.
הגגון נשבר כמה פעמים והעגלה כבר היתה נראית כאילו עברה 10 ילדים.
בסופו של דבר ניתק לי גלגל מהמקום ואז
פשוט תרמתי אותה לכן אני לא מצטרפת למחאה. קניתי חדשה(כמובן לא סיבקס)
אבל כל הכבוד על היוזמה

• הוסף לסימניות
גם לי נשבר הגגון חודשיים אחרי הקניה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה