גגון מעוצב בהתאמה אישית לבוגבו קמיליון

• הוסף לסימניות
יש למישהו לשלוח לי קטלוג מעודכן, או מייל של מי שעוסקת בתפירת גגונים בהזמנה אישית כדי שאוכל לבקש קטלוג דוגמאות?
תודה.

• הוסף לסימניות
קוראים לה רבקי כהן
גרה בבני ברק פרדס כץ
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בננה 10;2392910:
קוראים לה רבקי כהן
גרה בבני ברק פרדס כץ
בהצלחה

יש לך קטלוג דוגמאות שלה או מייל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עשתה לי מדהים!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמרג;2394997:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עשתה לי מדהים!!!!!!
אפשר תמונה של מה שעשתה לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמרג;2395315:
מה הג'ימייל שלך?
אשלח לך ישר

המייל שלי בחתימה.
תודה.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה..
מחפשת גם גגון ועגלה תואמת..
איפה יכולה למצוא? מי עשתה דבר כזה?

• הוסף לסימניות
מה הג'ימייל שלך?
אשלח לך ישר
סליחה על ההקפצה של שיחה ישנה
רק אשמח לקבל פרטים על מי שתפרה לך את הגגון
אני ממש מחפשת הרבה זמן ולא מוצאת עוד כאלה שעוסקות בתחום
אודה למשוב בגמייל t38491
בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה