גג נפתח לסוכה כחלק מתקרת הסלון

• הוסף לסימניות
יש היום פתרונות מאד יצירתיים
בד"כ שילוב של גבס ועוד חומרים כגון עץ או אפילו גבס לבד
בחיים לא תחלמו שהגג נפתח

אח שלי אומן בגבס אבקש ממנו תמונות
ואעלה כאן בעז"ה

• הוסף לסימניות
בחיים לא תחלמו שהגג נפתח

ואעלה כאן בעז"ה
אולי לתועלת כולנו תבקשי ממנו תמונות ותעלי לכאן
אני לא מוצא תמונות השראה ברשת של זה וחבל.
מה שבטוח הוא יוכל להתפרנס מזה מאוד יפה דרך כאן...

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות איך להמשיך את הסלון אני בונה תוספת סוכה לסלון מחפשת תמונות של מי שעשתה את זה בצורה שכל השנה לא רואים שזה בעצם נפתח לסוכות אשמח לתמונות אולי בשילוב גבס או רעיון אחר

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות איך להמשיך את הסלון אני בונה תוספת סוכה לסלון מחפשת תמונות של מי שעשתה את זה בצורה שכל השנה לא רואים שזה בעצם נפתח לסוכות אשמח לתמונות אולי בשילוב גבס או רעיון אחר
יש חברת מעוצבים שעשו דברים יפים..
0543112137

• הוסף לסימניות
יש דברים מאוד מוצלחים
הכי חשוב לדעתי לבדוק המלצות על אטימות

שלא יהיה כל החורף "כמשל למה הדבר דומה לעבד שבא למזוג כוס לרבו ושפך לו קיתון על פניו"
(סוכה כ"ח ב)"

בהצלחה

• הוסף לסימניות
@אם לא תשאל איך תדע

ראיתי שכתבת:
בחיים לא תחלמו שהגג נפתח

ואעלה כאן בעז"ה

תוכלו לפרט ו/או להעלות תמונות כאן או בפרטי?
או במייל om7622009 שטרודל גימייל
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
למה כל המשתפים כאן שולחים את התמונות למייל? אתם מפחדים שיראו את הסלון-סוכה שלכם כאן בפורום?
אני עכשיו נמצאת באותה הצומת בדיוק, ולא יודעת מה לעשות, כי מגשים אלומניום זה לא יפה כהמשך לתקרה גבס מושקעת.
אשמח שתעלו לכאן תמונות איך סידרתם את המראה של תקרת הסוכה כהמשך לסלון.

תודה ענקית!!!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות אשמח לראות רעיונות ותמונות תעלו כאן

• הוסף לסימניות
אנשים מפחדים שיראו את הבית שלהם.. חס וחלילה.
שרשור ענק, וללא תמונה אחת בודדה...

אפשר למחוק את השרשור.
יש כן תמונה עם אני לא טועה בעמוד הראשון של האשכול

• הוסף לסימניות
הגיע הזמן שמישהו יעלה את התמונות שהוא קיבל במייל

• הוסף לסימניות
יש לי בבית סוכה מאד גדולה שהיא בסוף הסלון משהו בערך 3 מטר על 5 מטר והאם יש למישהו רעיון איך לשלב את התקרה עם תקרת הסלון בצורה דקורטיבית וקלה לפרוק לסוכה וכן מי מכיר בעל מקצוע טוב שעושה את העבודה בבקשה לא תקרת מגשים משהו יות מעוצב
מה עשית בסוף? אנחנו באותה סוגיה עכשיו.

• הוסף לסימניות
מצאתי באתר של חברת "מעוצבים", האמת שהיה קשה לזהות איפה נפתח ואני מאמין שהיו עוד תמונות עם גגות נפתחים אבל לא ראיתי מרוב מקצועיות שלהם!!!

קבצים מצורפים

• גג נפתח 1.jpg
    גג נפתח 1.jpg
    KB 364.4 · צפיות: 408
  • גג נפתח 2.jpg
    גג נפתח 2.jpg
    KB 414.7 · צפיות: 406
  • גג נפתח 3.jpg
    גג נפתח 3.jpg
    KB 617.1 · צפיות: 377
  • גג נפתח 4.jpg
    גג נפתח 4.jpg
    KB 671.7 · צפיות: 406
  • גג נפתח.jpg
    גג נפתח.jpg
    KB 227.7 · צפיות: 388
  • הוסף לסימניות
אודה לכל אלו שיעלו גם מה שיש להם...

• הוסף לסימניות
אשמח לתמונות למי שעשתה לאחרונה תקרת גבס מתחחת לגג נשלף לסוכה

• הוסף לסימניות
אשמח לתמונות של רעיונות של תקרה של הסלון שחלק הוא סוכה
אפשר במייל rw100200 בGMAIL
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אשמח דחוף שיעלו תמונות של תקרת גבס מעוצבת בסלון שנפתח לסוכה בסוכות. או מי שיש לה רעיון שתעלה.
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
למה כל המשתפים כאן שולחים את התמונות למייל? אתם מפחדים שיראו את הסלון-סוכה שלכם כאן בפורום?
אני עכשיו נמצאת באותה הצומת בדיוק, ולא יודעת מה לעשות, כי מגשים אלומניום זה לא יפה כהמשך לתקרה גבס מושקעת.
אשמח שתעלו לכאן תמונות איך סידרתם את המראה של תקרת הסוכה כהמשך לסלון.

תודה ענקית!!!
אני צריך דחוף תמונות /המלצות לימים הקרובים עדיף גם ידע על איכות יופי וכמובן מחירים זולים מי שישלח לי אין לי מילים להודות לו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה