- הוסף לסימניות
גם אני בסוגייא מה עשית בסוף?מה עשית בסוף? אנחנו באותה סוגיה עכשיו.
גם אני בסוגייא מה עשית בסוף?מה עשית בסוף? אנחנו באותה סוגיה עכשיו.
יש היום פתרונות מאד יצירתיים
בד"כ שילוב של גבס ועוד חומרים כגון עץ או אפילו גבס לבד
בחיים לא תחלמו שהגג נפתח
אח שלי אומן בגבס אבקש ממנו תמונות
ואעלה כאן בעז"ה
אני צריך לעשות סוכה נפתחת בסוף הסלון 3*4.5 דחוף לי שזה יהיה גבס או עץ יפה ומרשים כי זה בסוף הסלון משהו גדוליש היום פתרונות מאד יצירתיים
בחיים לא תחלמו שהגג נפתח
ואעלה כאן בעז"ה
אני צריך לעשות סוכה נפתחת בסוף הסלון 3*4.5 דחוף לי שזה יהיה גבס או עץ יפה ומרשים כי זה בסוף הסלון משהו גדולאשמח לקבל תמונה מתקרת הסוכה
6484338 בגימייל
תודה
אשמח לקבל טלפון ותמונות מייל 7624467 וכו'יש היום פתרונות מאד יצירתיים
בחיים לא תחלמו שהגג נפתח
ואעלה כאן בעז"ה
לא הצלחתי להגיב לך על המעצבת למטבח , אז הגיב כאן , אישתי מעצבת , ובעיקר מטבחים מודרנים , יש לה תיק עבודות ענק , ונראה לי שהיא תכנס לתקציב שלך , מוזמן ליצור קשר ולהתרשם , תפארת -0507458056 לילה טובאשמח לקבל תמונות ואנשי מקצוע שמבינים בתחום.
תודה רבה
7624467 וכו'
משה איצקוביץ מומחה באזור בני ברק בלבד 0525272955אני צריכה גג נפתח למרפסת סוכה
אשמח מאד לעזרה וייעוץ בנושא
T7194542 גימל . קום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים