גדולים גם בפרטים הקטנים

• הוסף לסימניות
אני זוכרת פרסומת של "גדולים גם בפרטים הקטנים"
האם מישהו זוכר איפה ?

• הוסף לסימניות
יש לי זיכרון רחוק שזהו הסלוגן הישן של ניופאן.
לא יודעת אם אני צודקת...

• הוסף לסימניות
תמשיכו לגרד....
אני מוכרחה לדעת, זה חשוב לי מאוווווווווווווד.
תודה

• הוסף לסימניות
ניופאן או דלונגי.
יש משהו דומה : "עד לפרטים, לקטנים" בגדי ילדים של גולף.

• הוסף לסימניות
האמת שזה "טובים בפרטים הקטנים" אבל אפשר לשפר את זה לא?

• הוסף לסימניות
אולי "מובילים גם בפרטים הקטנים"?
הענין הוא כזה, הלקוח רוצה פרסום עם המשפט הזה דווקא. ואני חושבת שזה משהו לעוס.
אני מוכרחה לדעת אם אני מדמיינת או צודקת.
אם אני מדמיינת אין לי בעיה לבנות לו פרסום מתאים, אבל אם אכן יש משהו כזה, אני רוצה להוריד אותו מזה וליצור משהו אחר.

אשמח לתגובותיכם.

• הוסף לסימניות
עכשיו התפרסמה מודעה של רהיטי שפיצר (כמדומני) בדיוק עם המשפט הזה. (חסות על חוברת התרמה ובסוף פרסומת שלהם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1368137:
אולי "מובילים גם בפרטים הקטנים"?
הענין הוא כזה, הלקוח רוצה פרסום עם המשפט הזה דווקא. ואני חושבת שזה משהו לעוס.
אני מוכרחה לדעת אם אני מדמיינת או צודקת.
אם אני מדמיינת אין לי בעיה לבנות לו פרסום מתאים, אבל אם אכן יש משהו כזה, אני רוצה להוריד אותו מזה וליצור משהו אחר.

אשמח לתגובותיכם.

הלקוח מתעקש ובצדק, כי אם במשפט יש גם את המילה גדולים וגם ההיפך קטנים - אחד מדגיש את השני כמין משחק מילים, מה שלא קורה במילים אחרות, מה שכן - לדוגמה "מובילים..." מתאים מאד לחברת הובלה עקב משחק המילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1368189:
עכשיו התפרסמה מודעה של רהיטי שפיצר (כמדומני) בדיוק עם המשפט הזה. (חסות על חוברת התרמה ובסוף פרסומת שלהם)

טוב, לא התכוונתי לפרסום שמסתובב עכשיו-שזו עוד נקודה לא ללכת על זה.
ואם נתפוס טרמפ על התזמון הזה, איך הרגשת לקרוא את הפרסום הזה? היה חדש בעינייך או מוכר?

• הוסף לסימניות
המשפט הזה מופיע בהמון פרסומים.
כתבתי בגוגל "גדולים בפרטים הקטנים" וקיבלתי עשרות תוצאות שונות לחלוטין זו מזו.
אף אחת לא היתה ממש מפורסמת, אבל מסתבר שזה משפט די מוכר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה