עזרה גדולי ישראל

• הוסף לסימניות
images-1.jpg
images-1.jpg
images-2.jpg

• הוסף לסימניות
.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בהצלחה!
נסיתי לחשוב על פסוקים מתאימים.
מה שעלה לי בינתים:
"יתומים הינו ואין אב" (משום מה מתקשר לי יותר עם הרב עובדי'ה, בכל אופן זה עוד טרי)
או - "בנועם שיח סוד שרפי קודש" (כנראה בעיקר על רשב"י ורבי מאיר - מה שאני זכיתי לשמוע)
או - "אנשי אמונה אבדו.. היו לנו לחומה."
בכלל, הפיוט הזה כל שנה מעיר, לצערי, משהו חדש, כאב נוסף שלא הי'ה, ותקווה יותר גדולה!
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
בלי כוונה להתסיס- אין תמונות של רשב"י כי אף אחד לא יודע איך הוא היה נראה.
ואנשים ששואלים כך, זה ממש בטבעיות ואף אחד לא בא לעשות ב"דווקא".
רק לבקש תמונה של רשב"י זה מזמין תמיהות. זה הכל.

• הוסף לסימניות
אני כתבתי על הקיר שלנו בבית עם תמונות של רבנים:
"שתולים בבית ה'"
וואוו!! גם מאוד יפה!
טוב.. אני יתחיל להתייעץ איתם איזה פסוק הם מעדיפים.
כי ביקשו שארשום על הקולא'ז הזה פסוק, חוץ מ-"והיו עיניך..."

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אין כאן מישהו שיש לו גישה לקובץ ויכול להוריד לי אותו? ):

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה