גדלו הנערים

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• DSC_6380.png
    DSC_6380.png
    KB 86.1 · צפיות: 99
  • DSC_6357.png
    DSC_6357.png
    KB 107.8 · צפיות: 102
  • DSC_6377.png
    DSC_6377.png
    KB 136.2 · צפיות: 103
  • DSC_6361.png
    DSC_6361.png
    KB 87.1 · צפיות: 106
  • DSC_6373.png
    DSC_6373.png
    KB 162.6 · צפיות: 104
  • הוסף לסימניות
אוח, מה קרה לתמונה השלישית....
אצלי היא לא ככה

• הוסף לסימניות
בס"ד

התמונה השניה - ליגה...

• הוסף לסימניות
אהבתי תשיער של הילדה....צבוע? ;)
בתמונה האחרונה הייתי נותנת יותר ספייס למעלה ופחות מהבטון...

• הוסף לסימניות
צודקת,
השיער של הבת שלי, ובכן, לפני חודש היתה לנו חתונה וכל האחיניות הלכו עם אותה תסרוקת, היו כמה שיש להן שיער קצר ולכן נזקקו לתוספת, אחרי החתונה שחה אחת האחיניות שלבת שלי גם עשו תוספת "כי איך זה יכול להיות שלמעלה היה לה חום ולמטה צהוב???"

• הוסף לסימניות
וואו! איך שהבת שלך גדלה!
חבורת מתוקים :)

• הוסף לסימניות
-------

• הוסף לסימניות
וואי כמה גדלו!!!
הגדול והגדולה יפיופים!

תמונות מתוקות

• הוסף לסימניות
חבורת מתוקים כל אחד האופי שלו ( רואים את זה .. ) והאחרון שווה לב ..
המון נחת

• הוסף לסימניות
תמונות מאלפות!
וואו איזה עינים יש לבת שלך בתמונה הרביעית....
שדה רצינית, הא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;n5090503:
איפה יוסלה?....

ציניות מעולם לא תרמה לתדמית של אף אחד....
אני יודעת שיש לך 5 ילדים יכול להיות שלא זיהיתי נכון בתמונה ובלבלתי בין שתיהם, יכול להיות גם שלא זכרתי נכון את שמותיהם
סה"כ היה חסר לי ילד והתענינתי איפה תמונתו
אבל איך שאת רוצה...אם הפריע לך השאלה, התיחסי לזה כלא אמרתי כלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ella;n5090566:
ציניות מעולם לא תרמה לתדמית של אף אחד....
אני יודעת שיש לך 5 ילדים, הגדול בינהם הוא מנחם, והשני הוא שמעון, יכול להיות שלא זיהיתי נכון בתמונה ובלבלתי בין שתיהם, יכול להיות גם שלא זכרתי נכון את שמותיהם
סה"כ היה חסר לי ילד והתענינתי איפה תמונתו
אבל איך שאת רוצה...אם הפריע לך השאלה, התיחסי לזה כלא אמרתי כלום

א' אני לא מנסה לשפר תדמית, אני לא כזו, מי שמכיר אותי יודע שאני לא אינטרסנטית....
ב' אם שמת לב לאחרונה אני משתדלת שלא לציין את שמות ילדיי ע"ג הפורום מסיבות כאלו ואחרות, לכן קצת הקפיץ אותי (ובפרט שכלל איני מכירה אותך, מי את שתצייני את שמות ילדיי כאילו שאת מכירה אותם?)
ג' לא שמתי את תמונתו בפורום מפני שאיננו מעונין בכך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה