כללי גדלי גוגל לבאנרים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לדעת אם יש כאן מבינים בעניין:
איש פרסום שלח לי את הגדלים הנ"ל:

1. מלבן בינוני (300x250) 320x100
2. מלבן גדול (336x280)
3. לידרבורד (leaderboard - 728x90)
4. "חצי דף" - (300x600)
5. "לידרבורד לנייד" - (320x50)

ומשום מה זה יוצא לי ממש קטן, לא הגיוני,
אשמח לקבל כל מידע או דוגמאות לבאנרים בגדלים הנ"ל שעשיתם

תודה

• הוסף לסימניות

זה הגיוני שזה ממש קטן, כי כל מה שעושים לרשת עושים הכי קטן שאפשר לעומת האיכות הרצוי, כדי שהכל יטען הכי מהר שאפשר.
כל תמונה יכול לשקול עד מקסימום של 150kb (גוגל) (!)

החכמה פה הוא ליצור תמונות במשקל קטן, בלי להתפשר על האיכות.

• הוסף לסימניות
החכמה פה הוא ליצור תמונות במשקל קטן, בלי להתפשר על האיכות.
אבל זה יוצא לי ממש לא איכותי, כל מה שהוא רוצה שאכניס..
מצרפת דוגמא
באנר 1.jpg

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אשמח לדעת אם יש כאן מבינים בעניין:
איש פרסום שלח לי את הגדלים הנ"ל:

1. מלבן בינוני (300x250) 320x100
2. מלבן גדול (336x280)
3. לידרבורד (leaderboard - 728x90)
4. "חצי דף" - (300x600)
5. "לידרבורד לנייד" - (320x50)

אשמח לקבל כל מידע או דוגמאות לבאנרים בגדלים הנ"ל שעשיתם

תודה

כנראה שזה פיקסלים, ואפשר להגדיד כמה פיקסלים יהיו בתוך סנטימטר, כך שבגודל יכול להיות איך שרוצים
העיקר הפורפורציה
וכן לא לעשות מידי גדול שלא ישקול הרבה כמו שאמר @ניוגראף

• הוסף לסימניות
כנראה שזה פיקסלים
משהו מתחיל להתבהר לי
כשעשיתי המרת מידות מפיקסלים לס"מ יצא לי 320/250 = 2.7/2.1 ס"מ שזה באמת קטן

אז אם אתם אומרים שאני יכולה להגדיר כמה ס"מ שאני רוצה, איך אני יודעת לשמור על הפורפורציה הזו? אין איזו נוסחה או משהו?

• הוסף לסימניות
320/250 לפי רזולוציה 72 = 11.29/8.82cm
320/250 לפי רזולוציה 150 = 5.42/4.23cm

• הוסף לסימניות
אז אם אתם אומרים שאני יכולה להגדיר כמה ס"מ שאני רוצה, איך אני יודעת לשמור על הפורפורציה הזו? אין איזו נוסחה או משהו?

כשמעצבים לרשת לא מעצבים בס"מ, רק בפיקסלים.
בפתיחת מסמך חדש (בפוטושופ ואילוס') בוחרים פיקסלים כאמות המידה. אפשר גם לשנות אח"כ ע"י לחיצה ימנית על הסרגל.
גם תוכלו לבחור אז ppi רצוי.
אז תוכלו לעבוד על הגודל האמיתי, ולעצב בהתאם.

• הוסף לסימניות
(בפוטושופ ואילוס')
אבל, אני עובדת על אינדיזיין

מה זה ppi?

גם אם אני עושה 320/250 פיקסלים בפוטושופ זה יוצא קטן, לא? לכן מה שעשיתי לקחתי את המידות האלה והמרתי לס"מ כדי לעבוד באינדיזיין וזה יצא ממש קטן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה