ניק 138822
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה כן אני צריך לדרוש ואיך עושים את זה? (זה מול הסוכן ביטוח שלי)זה יקר מאד!!
מה כן אני צריך לדרוש ואיך עושים את זה? (זה מול הסוכן ביטוח שלי)זה יקר מאד!!
תדרוש סביב 0.5 0.6 מהצבירה, ואם סוכן הביטוח לא יתן לך, תפנה לסוכן אחר.מה כן אני צריך לדרוש ואיך עושים את זה? (זה מול הסוכן ביטוח שלי)
ברור ש2 עדיףאשמח לעצת המומחים
קרן פנסיה שיש בה כיום 145,000
הפרשה לפנסיה בחודש כ2,600
בן 30
הציעו לי שתי הצעות:
1. ד"נ מהפקדה- 1.0 מחיסכון- 0.1
2. ד"נ מהפקדה- 2.0 מחיסכון- 0.0 (הטבה דרך הסתדרות המורים, בהראל)
בדקתי במחשבונים, ויצא לי שב3 שנים הקרובות אפשרות 1 עדיפה
ההפרש בין המסלולים לאחר 3 שנים הוא בסכ"ה רווח של כ400 ש"ח לטובת הצעה מס' 1.
שאלתי היא: האם בשביל הסכום הזה שווה לסכן את הצעה מס' 2 ולקחת את הצעה מס' 1
יש לי חשש שבעוד 3 שנים תיסגר בפניי האפשרות לקבל את הצעה מס' 2
חשוב להזכיר שלטווח הארוך (עוד 37 שנים) הרווח מהצעה מס' 2 עומד על כ370,000...
מה אומרים?
אשמח לעצת המומחים
קרן פנסיה שיש בה כיום 145,000
הפרשה לפנסיה בחודש כ2,600
בן 30
הציעו לי שתי הצעות:
1. ד"נ מהפקדה- 1.0 מחיסכון- 0.1
2. ד"נ מהפקדה- 2.0 מחיסכון- 0.0 (הטבה דרך הסתדרות המורים, בהראל)
בדקתי במחשבונים, ויצא לי שב3 שנים הקרובות אפשרות 1 עדיפה
ההפרש בין המסלולים לאחר 3 שנים הוא בסכ"ה רווח של כ400 ש"ח לטובת הצעה מס' 1.
שאלתי היא: האם בשביל הסכום הזה שווה לסכן את הצעה מס' 2 ולקחת את הצעה מס' 1
יש לי חשש שבעוד 3 שנים תיסגר בפניי האפשרות לקבל את הצעה מס' 2
חשוב להזכיר שלטווח הארוך (עוד 37 שנים) הרווח מהצעה מס' 2 עומד על כ370,000...
מה אומרים?
רק מדייקת קצת:חשוב לדעת שהטבת הסתדרות המורים תוכל לקבל כל עוד יש לך תלוש או כרטיס חבר הסתדרות, וכמו בכל חברה כל הטבה תקפה לחמש שנים, כלומר אחרי 5 שנים מהפעם הראשונה שתבקש ייתכן ותצטרך לשלוח שוב הוכחה שאתה עדיין חבר.כאחת מבפנים,
אגב, להסתדרות המורים בהראל יש גם אופציה של 0.9+0.15
(אגב נוסף , זו הטבה לעמיתים ישירים בלבד, כלומר- ללא סוכן)
אם סיימת לעבוד את עדיין זכאית להנחה כל עוד הקרן פעילה מהפקדות עצמאיות (שוב, 5 שנים מתחילת ההטבה)רק מדייקת קצת:
בהטבה הזאת אין הבטחה ל5 שנים, כי נניח ועברתם למקום עבודה אחר או שהפסקתם לעבוד, אז דמי הניהול בהחלט יכולים להתייקר ולהשתנות ללא שעברו 5 שנים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים