גובה מינימאלי לקיר\מומלץ

• הוסף לסימניות
שלום ובררכה

אני עומדת כעת 'לחתוך' קטע מהסלון לטובת חדר קטן לילד, ומכיון שכל החלונות של הסלון נמצאות בקצה ההוא - אני רוצה לעשות קיר נמוך שיזרים מעליו אור ואויר, ומצד שני זה צריך להיות קיר שבאופן נורמלי יתן פרטיות בצורה סבירה.
אני מלכתחילה חשבתי לעשות קיר בגובה 1.6, אך התחלתי לחשוב שזה לא מספיק גבוה, אז אולי 1.7?

ובקיצור מהו הגובה המינימלי שמצד אחד יתן אויר ואור ומצד שני יתן פרטיות סבירה.

השאלה ממש דחופה לי להיום\מחר.
אז אני אשמח בכל חוות דעת.

תזכו למצוות ותודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא לרדת מ-1.60 מ' גובה
תלוי גם בגובה הדירה, היא היא מעל 2.50 מ' נטו- נין לעשות גם קיר של 1.80 ועדיין יהיה מעבר אוויר ואור ומצד שני הפרטיות תשמר יותר,
אם זה פחות מכך- לא הייתי עוברת את ה-2.70 מ'.
כמובן שצריך לקחת בחשבון שזו לא פרטיות מושלמת היות שהחדר לא סגור, ניתן לחשוב על כיוון של חלונות עליונים נפתחים ע"מ לתת את מלוא הפרטיות בזמנים בהם רוצים שקט בחדר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2354908:
לא לרדת מ-1.60 מ' גובה
תלוי גם בגובה הדירה, היא היא מעל 2.50 מ' נטו- נין לעשות גם קיר של 1.80 ועדיין יהיה מעבר אוויר ואור ומצד שני הפרטיות תשמר יותר,
אם זה פחות מכך- לא הייתי עוברת את ה-2.70 מ'.
כמובן שצריך לקחת בחשבון שזו לא פרטיות מושלמת היות שהחדר לא סגור, ניתן לחשוב על כיוון של חלונות עליונים נפתחים ע"מ לתת את מלוא הפרטיות בזמנים בהם רוצים שקט בחדר

תודה על התגובה

מדובר בדירה סטנדרטית 2.4
יש לציין כי מלבד הקיר יהיה גם פתח (75 ס"מ) וכשהדלת פתוחה זה יהיה פתוח עד למעלה, כך שזה גם יוסיף אור ואויר.
ובקשר לחלונות העליונים חשבתי לעשות תריס גלילה לשעת הצורך.
שורה תחתונה מה עדיף 1.6 או1.7?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
תריס גלילה לוקח 30 ס"מ לקופסה.
גובה עין של מבוגר היא 160/170

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;2355101:
תריס גלילה לוקח 30 ס"מ לקופסה.
גובה עין של מבוגר היא 160/170

התכוונתי תריס וניציאני,

אז 165 נשמע טוב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה