גובים תשלומים בהו"ק בנקאיות? אודה לעזרתכם

• הוסף לסימניות
אני מחפש מידע על התהליך.
לבנתיים הבנתי ש-1. אני יכול ללכת ללשכת שירות והם גובים תחת קוד המוסד שלהם ומעבירים לי. - הם גם נותנים לי דוח על חיובים חוזרים וכד'.
2. את האפשרות השניה לא הבנתי לגמרי. - אני מקים קוד מוסד, ואז משדר למס"ב או דרך תוכנה שלהם שאני רוכש, או דרך לשכת שירות. אבל לא הצלחתי להבין היכן אני יכול לראות ולעקוב אחר השידורים אם אושרו וזוכיתי או שהחיובים חזרו ולקחו ממני עמלה כך וכך...
אני בבנק הפועלים. הפקידים לא ידעו לענות וכל אחד אמר משהו אחר...

• הוסף לסימניות
אתה רואה את זה בחשבון הבנק שלך
יש שם סעיף שנקרא הודעות ביצוע ממס"ב ושם מופיע זיכויים ו/או חיובים
ואם יש חזרות של הו"ק מופיע שם רשימה שמית של אנשים [+ מספר לקוח כפי שמופיע אצלך]/ סכום/סיבת ההחזר וכו'
וכן, מה סכום העמלה שנגבה ממך בגין הפעולות

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות לחברת מס"ב. 03-5111550
הם ידעו לענות על כל השאלות.

• הוסף לסימניות
אני מחפש מידע על התהליך.
לבנתיים הבנתי ש-1. אני יכול ללכת ללשכת שירות והם גובים תחת קוד המוסד שלהם ומעבירים לי. - הם גם נותנים לי דוח על חיובים חוזרים וכד'.
2. את האפשרות השניה לא הבנתי לגמרי. - אני מקים קוד מוסד, ואז משדר למס"ב או דרך תוכנה שלהם שאני רוכש, או דרך לשכת שירות. אבל לא הצלחתי להבין היכן אני יכול לראות ולעקוב אחר השידורים אם אושרו וזוכיתי או שהחיובים חזרו ולקחו ממני עמלה כך וכך...
אני בבנק הפועלים. הפקידים לא ידעו לענות וכל אחד אמר משהו אחר...
אפשרות א זה הכוונה לשכת שרות
לגבי שאלתך בבנק פאגי לדוגמה זה מגיע כהודעות מסב במרכנתיל זה מגיע הודעות לדואר וכך גם לאומי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה