גוגל אוסרת על עובדי החברה להשתמש במערכת הפעלה של מיקוסופט

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה הדבקה מד'ה מרקר

גוגל מוציאה משימוש פנימי את מערכת ההפעלה של מיקרוסופט בשל סוגיות אבטחה, כך מדווח הפייננשל טיימז שמצטט עובדים בענקית החיפוש. ההנחיה לעבור למערכת הפעלה שונה התקבלה כבר בחודש ינואר, אחרי שנפרצו שרתי החברה בסין, בעקבות פרשת צנזור תוצאות החיפוש במדינה. המהלך עלול להביא להוצאה מוחלטת של חלונות ממחשבי גוגל, המעסיקה יותר מ-10,000 עובדים ברחבי העולם.
עובדי החברה סיפרו כי מגויסים חדשים יכולים עתה לבחור בין שימוש במחשבי מק של אפל לשימוש בלינוקס. "לינוקס זו מערכת בקוד פתוח ואנחנו מרגישים טוב לגביה, באשר למיקרוסופט, אנחנו לא מרגישים כל כך טוב לגביהם", צוטט אחד העובדים. למעשה, כבר מחודש ינואר נאסר על העובדים להתקין את מערכת חלונות על המחשבים הנייחים שלהם, ושימוש במערכת של מיקרוסופט במחשבים ניידים מצריך "אישור מדרגים גבוהים מאוד". עוד דווח כי עובדי החברה נוטים מזה זמן לבחור במחשבים מבית אפל משום שאלה נחשבים מאובטחים יותר, ואירועי גוגל-סין רק האיצו את התהליך. בגוגל סירבו להגיב לפרסומים על המדיניות החדשה.
חלונות מבית מיקרוסופט היא מערכת ההפעלה הפופולרית בעולם ומחזיקה בנתח שוק של יותר מ-80%. חלונות 7, אשר הושקה ב-22 באוקטובר 2009, שלוש שנים אחרי ויסטה ושמונה שנים אחרי XP, מכרה מאה מיליון רשיונות רק חצי שנה לאחר השקתה.

מה זה? ראשית הקץ?
תחילת החופש?

(אם יהיו יותר מ"ה התכנות לא יגבילו אותך אליהם כי הם יצטרכו להיות קרוס פלאטפורם)

• הוסף לסימניות
מה זה קשור לאופיס?

וחוץ מזה אני חושב (לענ"ד) שמומלץ להוריד פרופיל עם ה"אופנה" שלאחרונה תופסת פה תאוצה של לצטט מכל מיני ניוזלטרים. מי שמעונין יכול לעשות לעצמו מנוי.
(היות וא"א לשמוע את הכתב, אז אני יסביר שכתבתי את זה ברוגע ולא התכוונתי לתת פקודות)

• הוסף לסימניות
ואוו איזה פדיחה
קראתי תכנות מירוסופט ואופיס
תשאל את הנתיבים נשמע מה הם יגידו

• הוסף לסימניות
הנתיביים שמחים עם כל פיסת מידע... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;400157:
הנתיביים שמחים עם כל פיסת מידע... :)
עם כל הכבוד והערכה לנתיביים, אני חושב שמדובר בפורום לדיונים מקצועיים, ולמיטב ידיעתי לנתיב יש גם מערכת פורומים, אז אולי באמת להם, ודווקא שם בגלל זה יותר מתאים לפרסם דברים כאלה.

ושוב אני מבקש לקחת את זה באיזי

• הוסף לסימניות
יש משהו במה שאתה אומר
יש לי עצת ייעול משהו כמו אשכול חדשות?
נראה לי יחסוך בלאגן מצד אחד ויעיל מצד שני. לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה