מידע שימושי גוגל דרייב לא מעלה קבצים

• הוסף לסימניות
העליתי בעבר המון בדרייב, והוא אכן שימושי ונח
בימים האחרונים הוא לא מעלה לי בכלל לדרייב כלום, ולא רק מהחשבון שלי,
אין שום העלאה וגם לא בקבצים קטנטנים.
האחסון מלא עד 30 אחוז בלבד.
איך אפשר לאפס אותו, לנער אותו, להפעיל אותו...????
תודה מראש....

• הוסף לסימניות
אף אחד לא נתקל בבעיה????

• הוסף לסימניות
גם לי הפסיק להעלות קבצים ויש לי הרגשה בורה שהבעיה בנתיב
למרות שהתקשרתי אליהם והם לא הבינו מה אני רוצה

• הוסף לסימניות
יש לי אתרוג.
נראה לכם שהבעיה שם?

• הוסף לסימניות
גם לי יש את אותה בעיה ואני בנתיב. אשמח אם תעלו פתרון!!

• הוסף לסימניות
אז ככה, בנתיב זה בעיה ידועה ולחלק מהמנותבים זה לא עובד כבר שנים אבל בדרך של ההעלאה דרך התוכנה שמותקנת במחשב לכולם זה עובד, לכן הכי מומלץ במקום לסבול עוגמת נפש מיותרת תתקינו את התוכנה של גוגל דרייב על המחשב ודרך שם תשתפו עם המייל.

• הוסף לסימניות
זה מה שאני עושה.
הוא לא מעלה לי קבצים גם דרך הגימייל וגם דרך הדרייב עצמו.
מי הגאון שיעזור??

• הוסף לסימניות
עידכונים .זו מילת המפתח בדרך כלל לשיבושים באפליקציות.
לפעמים יש עדכון לתיקון באג .אם האפליקציה לא מעודכנת זה גורם לשיבושים או לקריסת האפליקציה.
בחנות פלאי רגילה קל מאוד לבדוק.
לא יודע איך זה הולך בנתיב.אבל אולי כדאי לדבר איתם על כך

• הוסף לסימניות
ולפעמים הפיתרון.להסיר את האפליקציה ולהתקין שוב.מניסיון..

• הוסף לסימניות
לא אפליקצייה... זה במחשב:oops:
התבלבלתי לרגע.סורי
במחשב הוא הדין.ראשית לבדוק אם קיימים עדכונים בוינדוס בupdate.
כיבוי והפעלה למחשב
לצאת מחשבון גוגל ולהיכנס שוב.ולבצע סינכרון לחשבון.
לפעמים יש קובץ גדול שתוקע הכל.אז לנטרל על ידי לחיצה על האיקס בקבצים שבתהליך העלאה ולנסות שוב להעלות

• הוסף לסימניות
אם זה במחשב - להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש.
מניסיון אישי, זה הדבר היחיד שעזר.
אני גם לא מצליחה להסיר אותה... זה כותב לי שזה פתוח ורק אחרי שאסגור הוא יוכל להסיר את ההתקנה ואין לי מושג איך לצאת מזה

• הוסף לסימניות
אם זה במחשב - להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש.
מניסיון אישי, זה הדבר היחיד שעזר.
1677148585345.png

• הוסף לסימניות
אני גם לא מצליחה להסיר אותה... זה כותב לי שזה פתוח ורק אחרי שאסגור הוא יוכל להסיר את ההתקנה ואין לי מושג איך לצאת מזה
נכנסים ל"מנהל המשימות", מחפשים את השורה שכתוב "Google drive", עומדים על זה ולוחצים קליק ימני עם העכבר "סיים משימה". לאחמ"כ תנסו לעשות שוב פעם הסרה, לכאורה אמור לעבוד.

• הוסף לסימניות
נכנסים ל"מנהל המשימות", מחפשים את השורה שכתוב "Google drive", עומדים על זה ולוחצים קליק ימני עם העכבר "סיים משימה". לאחמ"כ תנסו לעשות שוב פעם הסרה, לכאורה אמור לעבוד.
תודה @דוצי זה הצליח!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה