גוגל דרייב עושה בעיות

• הוסף לסימניות
העליתי קבצים לגוגל דרייב ועשיתי שיתוף על התיקיה לפני שכולם עלו
כשאני פותחת אצלי אני רואה רק את הקבצים שהיו כשעשיתי את השיתוף, אני מנסה לבדוק באשפה זה נטען ונטען שעות ולא נפתח אבל בקישור כן רואים את כולם
מישהי נתקלה בדבר כזה? אני בכרום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1498691:
העליתי קבצים לגוגל דרייב ועשיתי שיתוף על התיקיה לפני שכולם עלו
כשאני פותחת אצלי אני רואה רק את הקבצים שהיו כשעשיתי את השיתוף, אני מנסה לבדוק באשפה זה נטען ונטען שעות ולא נפתח אבל בקישור כן רואים את כולם
מישהי נתקלה בדבר כזה? אני בכרום

כרגע אני גם לא רואה תיקיות שהתווספו למרות שלטה רשום שהם סוכרנו ושמתי לב שנוסף +
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
אני משתמש המון עם גוגל דרייב, אבל אגיד את האמת - לא מאוד הבנתי מהתיאורים כאן מה בדיוק קרה, מה עשית, ומה הבעיה. (מה זה "פותחת אצלי", מה זה "באשפה", מה זה "ל(מ)טה רשום"?)
נראה לי שיהיה קשה לקבל עזרה כך, ולכן מציע לך:
א. לנסות הכל מחדש.
ב. להסביר יותר ברור מה הבעיה.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להעלות קבצים לגוגל דרייב, בוחרת קובץ (ניסיתי אפילו קטן) והוא לא מעלה אותו, נשאר על 0% שעות, משהו יודע מה הסיבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1509696:
אני משתמש המון עם גוגל דרייב, אבל אגיד את האמת - לא מאוד הבנתי מהתיאורים כאן מה בדיוק קרה, מה עשית, ומה הבעיה. (מה זה "פותחת אצלי", מה זה "באשפה", מה זה "ל(מ)טה רשום"?)
נראה לי שיהיה קשה לקבל עזרה כך, ולכן מציע לך:
א. לנסות הכל מחדש.
ב. להסביר יותר ברור מה הבעיה.
אני יודעת שעם נתיב אי אפשר להעלות קבצים לאתר אלא מכניסים את זה לתיקיית גוגל דרייב ופותחים את הדרייב כדי להעתיק את הקישור ושם יש אפשרות לבחור עם שיתוף לכולם וכו'
למטה באייקון בשורות המשימות הוא מציין איזה קבצים עולים ומי כבר סונכרן וכל זה
באתר יש את התפריט הזה:
צפה בקובץ המצורף 224556
ואפשר לפתוח כל אחד מהם
עד כאן אני יודעת, עכשיו לבעיה:
עשיתי שיתוף על תיקייה מסויימת כשהיו כמה קבצים ואח"כ הוספתי עוד קבצים, כשאני לוחצת אחסון זה מראה רק את הקבצים שהיו בעת השיתוף אבל בקישור לאתר כן רואים את הכל
כשאני לוחצת באתר בתפריט שהעליתי קבצים שהועלו, מסומן בכוכב או אשפה זה מטעין שעות ארוכות ואי אפשר לראות מה יש שם
עכשיו הוספתי עוד תיקיה, בשורת המסימות רשום שזה סונכרן ובאתר זה לא קיים
בקיצור, זה על גוגל + ולא מאפשר לי לשתף

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1509724:
אני לא מצליחה להעלות קבצים לגוגל דרייב, בוחרת קובץ (ניסיתי אפילו קטן) והוא לא מעלה אותו, נשאר על 0% שעות, משהו יודע מה הסיבה.
גם לי הוא עושה אותו דבר
למה ?

• הוסף לסימניות
כן, גם אני בנתיב, אבל לא הבנתי את ההסבר איך בכל זאת אני יכולה להעלות קבצים, אשמח להסבר מפורט. תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
יש להוריד את התוכנה,
אחרי ההתקנה תיווצר לך תיקייה, יש להכניס לשם את הקבצים ולסגור את התכנה ולהפעיל מחדש,
וזה יסונכרן,
ואז להיכנס לדרייב באינטרנט ויהיו שם הקבצים

• הוסף לסימניות
ואני בנט נקי
ואני גם לא מצליחה
יש דרך כן לעלות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1509946:
תנסי בדרך של נתיב
כן אבל הוא לא נותן לעלות קבצים לתיקיה

• הוסף לסימניות
כנראה זאת הבעיה, התקנתי את התוכנה אבל לא הותקנה לי שום תיקיה במחשב של גוגל דרייב
נסיתי להעלות רק דרך האתר. אני אנסה להוריד את התוכנה ולהתקין אותה שוב.
תודה על העזרה, אדווח על התוצאה.

• הוסף לסימניות
הסרתי והתקנתי שוב את גוגל דרייב, אבל הוא לא יצר לי תיקיה במקום שהוא אומר,
הוא גם לא שם אותה במועדפים

טוב, התקדמתי, שיניתי את מיקום התיקיה והענין הסתדר.
עכשיו העלתי לתיקיה תמונה עם משקל נמוך מאוד, אבל בלחיצה ימנית המילה שתף בצבע אפור, וכן כשאני נכנסת לאחסון שלי הוא לא מופיע שם.
מה עכשיו?

• הוסף לסימניות
סוף סוף הסתדרתי!
לחצתי על + צא מדרייב החדש ראיתי את הכל כרגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה