נכתב ע"י חנון;1498691:העליתי קבצים לגוגל דרייב ועשיתי שיתוף על התיקיה לפני שכולם עלו
כשאני פותחת אצלי אני רואה רק את הקבצים שהיו כשעשיתי את השיתוף, אני מנסה לבדוק באשפה זה נטען ונטען שעות ולא נפתח אבל בקישור כן רואים את כולם
מישהי נתקלה בדבר כזה? אני בכרום
אני יודעת שעם נתיב אי אפשר להעלות קבצים לאתר אלא מכניסים את זה לתיקיית גוגל דרייב ופותחים את הדרייב כדי להעתיק את הקישור ושם יש אפשרות לבחור עם שיתוף לכולם וכו'נכתב ע"י s976;1509696:אני משתמש המון עם גוגל דרייב, אבל אגיד את האמת - לא מאוד הבנתי מהתיאורים כאן מה בדיוק קרה, מה עשית, ומה הבעיה. (מה זה "פותחת אצלי", מה זה "באשפה", מה זה "ל(מ)טה רשום"?)
נראה לי שיהיה קשה לקבל עזרה כך, ולכן מציע לך:
א. לנסות הכל מחדש.
ב. להסביר יותר ברור מה הבעיה.
גם לי הוא עושה אותו דברנכתב ע"י riki-v;1509724:אני לא מצליחה להעלות קבצים לגוגל דרייב, בוחרת קובץ (ניסיתי אפילו קטן) והוא לא מעלה אותו, נשאר על 0% שעות, משהו יודע מה הסיבה.
כן אבל הוא לא נותן לעלות קבצים לתיקיהנכתב ע"י מנדי שלום;1509946:תנסי בדרך של נתיב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים