נכתב ע"י פנינה ש;1955377:נגמר לי המקום בגוגל דרייב, אני חייבת לקנות? איך חוסכים? ואם כן כמה עולה? מה זה אומר 1$ לחודש?
תודה!
נכתב ע"י מאסטרפיס;1955388:אנו כבעלי עסק רכשנו מקום נוסף בגוגל דרייב ומגבים את המסמכים אונליין.
התשלום מתבצע בכ. אשראי בסך 2$ לחודש (כ-8 שקלים) והראש רגוע.
נכתב ע"י יודית;1955568:אגב. זה לא המקום רק בגוגל דרייב
אלא בכל החשבון גימיל יש 15 גיגה
ברוב המקרים אם מרוקנים את כל ההודעות הלא חשובות שמקבלים בכמויות
כמו סרטונים כל שהם וכו' זה מפנה המון מקום
בחיפוש בגימיל יש הרבה אפשרויות לדוגמה לחפש הודעות מ 10 מ''ב
או לפי אנשים, כך אפשר למחוק בלי להפסיד חומר חשוב
וכמובן לרוקן את האשפה של גימיל כי הסטנדרט הוא שזה נשאר ל30 יום
נכתב ע"י פנינה ש;1955396:8 ש"ח לחודש לכמה זמן?
נכתב ע"י מקופלת;1955424:אפשר לפתוח חשבון חדש, רק שאז תצטרכי לפתוח את החשבון השני בדפדפן שונה או בחלון גלישה בסתר, כדי להיכנס לדרייב
נכתב ע"י 3 פינות;1955811:אם זה רק לגיבוי ולא לעבודה יום יומית, אז יש את השירות אחסון לגיבוי של גוגל שלוקח לו 3 שניות לשלוף כל קובץ ולא כל המקום כמו בדרייב. הוא עולה סנט לגיגה לחודש אחסון ונראה לי גם סנט לתעבורה של גיגה.
https://cloud.google.com/storage-nearline/
נכתב ע"י 3 פינות;1955811:אם זה רק לגיבוי ולא לעבודה יום יומית, אז יש את השירות אחסון לגיבוי של גוגל שלוקח לו 3 שניות לשלוף כל קובץ ולא כל המקום כמו בדרייב. הוא עולה סנט לגיגה לחודש אחסון ונראה לי גם סנט לתעבורה של גיגה.
https://cloud.google.com/storage-nearline/
3 שניות לשלוף קובץ, (אולי גם כן העריכה אונליין, לא ניסיתי.)נכתב ע"י צמח;1956634:מה ההבדל בין זה לדרייב אשמח אם תחכמני...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים