כשזה קורה לבדוק במנהל המשימות מה קורה האם יש ניצול של 100 אחוז?מדוע מידי כמה ימים לפתע נופל לי ונסגר הגוגל כרום,
יש לציין שאני כן מעודכנת, וזה לא בגלל זה כנראה,
מה הפתרון שזה לא יקרה שוב?
איך בודקים את זה? ואיפה רואים?כשזה קורה לבדוק במנהל המשימות מה קורה האם יש ניצול של 100 אחוז?
כתוב משהו כשהוא נופל? ומה הכוונה נופל? נסגר פשוט באמצע העבודה/ לא עולה?מדוע מידי כמה ימים לפתע נופל לי ונסגר הגוגל כרום,
יש לציין שאני כן מעודכנת, וזה לא בגלל זה כנראה,
מה הפתרון שזה לא יקרה שוב?
לא כתוב כלום, לפתע הכל נסגר, וצריך לפתוח שוב מהתחלה ולעשות שחזור חלונות כדי לפתוח את החלונות שהיו בהיסטוריהכתוב משהו כשהוא נופל? ומה הכוונה נופל? נסגר פשוט באמצע העבודה/ לא עולה?
למה כמה שיותר מהר? מה יכול להיות הבעיה?כדאי לבדוק כמה שיותר מהר.
ואם מבינים אפשר לבדוק גם ביומן אירועים
לראות מה תוקע את המערכת.לא כתוב כלום, לפתע הכל נסגר, וצריך לפתוח שוב מהתחלה ולעשות שחזור חלונות כדי לפתוח את החלונות שהיו בהיסטוריה
למה כמה שיותר מהר? מה יכול להיות הבעיה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //