גוגל כרום?

• הוסף לסימניות
כל פעם כשאני פותחת את גוגל הוא מודיע לי
אתה משתמש בגרסה של Internet Explorer שתצא משימוש בקרוב. ייתכן שחלק מהתכונות לא יפעלו כהלכה.שדרג לדפדפן מודרני, כגוןGoogle Chrome

האם זה נכון?
והאם באמת זה מה שעלי לעשות?

תודה לכם
אני כנראה שמרנית..:)

• הוסף לסימניות
במהלך סוף השבוע הודיעה גוגל כי היא תפסיק לתמוך בדפדפני אינטרנט אקספלורר בגרסה 8 ומטה, במהלך שעלול להשפיע על כל מי שגולש בדפדפן ומשתמש באחד משירותי החברה. האם גוגל מעוניינת לעשות מעט סדר באינטרנט, או שהיא בכלל מתכננת להכריח את שלל משתמשיה לעבור בצורה בלעדית לדפדפן כרום?
לא תומכת

בסוף השבוע האחרון פרסמה גוגל בבלוג הרשמי שלה הודעה, שלמרות שנראה כי היא מיותרת – משפיעה על מספר די גדול ממשתמשיה. בהודעה הכריזה החברה כי היא תפסיק להעניק תמיכה לגולשים המשתמשים בדפדפני אינטרנט אקספלורר מגרסה 8 ומטה.
החלטה זאת הגיעה בעקבות ריבוי הגרסאות הקיימות בשוק, והרצון להעניק תמיכה לכלל המשתמשים – אך רק בהפצות האחרונות והחדשות ביותר. עם השקתו המתוכננת של דפדפן אינטרנט אקספלורר 10 בסוף אוקטובר, החליטה החברה כי זמן קצר לאחר מכן – ב-15 בנובמבר, תפסיק את התמיכה בגרסאות 'הישנות' (8 ומטה).
בנוסף לשירותים הבסיסיים של גוגל, חשוב לציין כי החברה תפסיק את התמיכה בדפדפנים הללו גם עבור שירותי Google Apps. כך שבמידה ואתם חלק מחברה שעדיין לא עדכנה את הדפדפנים לגרסה האחרונה, יש לכם זמן עד נובמבר לעשות זאת – על מנת לקבל את התמיכה המירבית והמלאה מגוגל.
החלק המשעשע בכל הסיפור הוא שבגלל שמשתמשים המריצים את מערכת ההפעלה חלונות XP אינם יכולים לשדרג את הדפדפן, ובמידה וירצו להתעדכן יהיה עליהם להתקין מערכת הפעלה חדשה לחלוטין, נוצר מצב שבו דווקא גוגל, המתחרה המיתולוגית של מיקרוסופט היא זאת שתגרום למשתמשי מיקרוסופט לשדרג את מערכת ההפעלה שלהם ובכך לייצר למיקרוסופט הכנסות נוספות. משתמשים שאינם יכולים, אינם מוכנים או אפילו אינם יודעים כיצד לשדרג את הגרסה הנוכחית שלהם, ייתקלו בהודעה בעת שימוש באחד ממוצרי גוגל כגון ג'ימייל, Google Drive, קלנדר וכדומה בהודעה המבקשת מהם לעדכן את הדפדפן שלהם לגרסה האחרונה.
בדרך למהפכה?

גוגל אמנם ציינה בבלוג הרשמי כי החברה מעוניינת להעניק תמיכה גם למשתמשים שאינם גולשים בכרום, כגון פיירפוקס, ספארי וכמובן אינטרנט אקספלורר בגרסאותיו החדשות, אך יש המפרשים את הצעד הנוכחי בתור הראשון בדרך לשינוי המצב. לצד הגרסאות הרבות של אינטרנט אקספלורר, אי אפשר להתעלם מכמות הגרסאות היוצאות לפיירפוקס, כמעט בכל כמה שבועות, וייתכן כי בקרוב מאוד תחליט גוגל שאינה מעוניינת לתמוך גם בהן.
נכון לעכשיו, לא נראה שגוגל תכריח את המשתמשים לעבור לחלוטין לדפדפן כרום – למרות ההודעה המעצבנת בה אנו נתקלים בעת גלישה אל Google.com עם דפדפן אחר – אך מי יודע מה גוגל מתכננת עבורנו בעתיד הקרוב. האם ייתכן כי החברה תיקח דף מספר המשחקים של מיקרוסופט ותנצל את התלות שיש לנו במגוון מוצריה ותכריח אותנו להשתמש בדפדפן האישי שלה? כנראה שנאלץ להמתין ולראות כיצד גוגל תבחר לפתח את שירותיה במהלך השנים הקרובות

המקור ניוזגיק

• הוסף לסימניות
היום הורדתי גוגל כרום בגלל הסיבה הזאת וזה ממש ממש מצויין! הרבה יותר מהר וכו.
אני בנתיב אז נכנסתי לפורום של נתיב להורדות והורדתי משם את הדפדפן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliaviva;878174:
היום הורדתי גוגל כרום בגלל הסיבה הזאת וזה ממש ממש מצויין! הרבה יותר מהר וכו.
אני בנתיב אז נכנסתי לפורום של נתיב להורדות והורדתי משם את הדפדפן.
גם אני בנתיב ולא כ"כ יודעת איפה הפורום הזה אשמח אם תביא קישור.

• הוסף לסימניות
היי התקנתי עכשיו והוא לא נותן לי לכתוב שום מילה בעברית! גם כשהסימון של המחשב על עברית! בדקתיבהגדרות וזה על עברית.
(אני מעתיקה עכשיו ומדביקה מתוכנה אחרת... )
עצות דחוף! doogma

• הוסף לסימניות
אני מחפשת איפה מוסיפים את התוספות שהיולי פעם:
סימון של הדואר וכמה הוא מכיל, צ'ט קופץ החוצה כשמישהו מדבר.
איפה מגדירים את זה?
(ושוב מי שיעזור לי בנושא השפה אודה לו מאד!!!)

• הוסף לסימניות
כנראה מרוב לחץ לא כתבתם מה התקנתם...

• הוסף לסימניות
את גוגל כרום... :) זה הנושא פה... בכל מקרה נושא העברית הסתדר ב"ה אחרי כיבוי והדלקה.
אבל הציפרים האלה תוספות למינהם אשמח לדעת איפה מוצאים אותם!

• הוסף לסימניות
אני מנסה שוב ושוב להתקין והוא לא נותן
חש מישהו שיכול לשלוח לי זאת במייל או לכאן?

• הוסף לסימניות
לפני כשבוע התקנתי במחשב אחר גוגל כרום, ברם דברים לצפייה - הוא לא נותן כמעט בכלום - הוא דורש תוסף "פלאגין" אותו מיהרתי להוריד ע"פ הקישור המצורף, אך ללא הועיל, הוא כותב שאין באפשרותו להתקין ממקום בלתי מאושר או משו כזה. אם יש קישור כאן למישהו תוסף תקין זה יעזור מאד.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;896098:
ברם דברים לצפייה - הוא לא נותן כמעט בכלום - .

מה זאת אומרת? לא ניתן לראות סרטונים?

• הוסף לסימניות
נכון. חלק כן, אבל הרוב לא.

• הוסף לסימניות
דרך הקישור בגוגל הגעתי למבוי סתום.
מה עושים?

קבצים מצורפים

• כרום1.jpg
    KB 32.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
למה המסך בורח ימינה?

• הוסף לסימניות
האם יש איזה חסימה / סינון על המחשב, ואיזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה