גוגל כרום

• הוסף לסימניות
כשאני לוחץ על הסמל של כרום
הוא כותב לי
"המחלקה אינה רשומה "
מה זה אומר ומה הפיתרון ?

• הוסף לסימניות
תבצע תיקון להתקנה או התקנה מחדש.
אם לא יעזור, שחזור המערכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2038540:
תבצע תיקון להתקנה או התקנה מחדש.
אם לא יעזור, שחזור המערכת.

איך עושים שחזור מערכת
והאם זה מוחק קבצים
או משהו אחר

• הוסף לסימניות
לא אמור למחוק קבצים.
אבל תעשה גיבוי לקבצים החשובים ביותר שלך, ולו משום הזהירות.

פשוט כתוב בשורת החיפוש ב"התחל" שחזור המערכת ותעבוד לפי ההוראות אין שם יותר מדי מה להסתבך.

• הוסף לסימניות
ריסטרט למחשב התכוונתי רק כדי לוודא של מדובר בבעייה זמנית :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2038974:
ריסטרט למחשב התכוונתי רק כדי לוודא של מדובר בבעייה זמנית :)
ריסטרט זה הפעלה מחדש.

• הוסף לסימניות
שחזרתי
וכן התקנתי מחדש כולל מחיקה קודמת של גוגל
ועדיין הבעיה לא נפתרה

{יש לציין כשאני לוחץ בעכבר לחצן ימיני על פתח חלון חדש הוא פותח אבל כשאני לוחץ על הסמל הוא כותב מחלקה לא רשומה וכן אחרי ההתקנה החדשה במקוםסמל של גוגל מופיע מלבן לבן קטן}

• הוסף לסימניות
בהנחה שאתה יודע להתעסק עם רג'יסטרי, תמחק את המפתחות הבאים :

HKLM\Software\Classes\Chrome
HKLM\Software\Classes\ChromeHTML\open\command\DelegateExecute

לאחר מכן תנסה לראות אם פתר את הבעיה, אם לא תיכנס שוב לרג'יסטרי - תבדוק אם הם נמצאים - אם כן תמחק שוב אותם ותעשה ריסטרט.

אם זה לא פתר את הבעיה, תעדכן.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע להתעסק עם רג'יסטרי (אינני יודע מה זה)(ומה זה מפתחות)
אולי תסביר מה זה ואני ינסה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם כך בוא תנסה משהו יותר פשוט.
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application

זו התיקייה שבה נמצא קובץ ההפעלה של כרום, נסה להפעיל אותו משם - אם יש עוד קובץ שדומה לקובץ ההפעלה שלח לי צילום מסך....

• הוסף לסימניות
במידה ולא יעבוד, תסיר את כרום, לאחר שהסרת תמחק את תיקיית כרום מתוך תקיית גוגל בנתיב הנ"ל ואז שוב תוריד גירסא חדשה של כרום ותתקין.

תעדכן כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2039285:
אם כך בוא תנסה משהו יותר פשוט.
C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application

זו התיקייה שבה נמצא קובץ ההפעלה של כרום, נסה להפעיל אותו משם - אם יש עוד קובץ שדומה לקובץ ההפעלה שלח לי צילום מסך....

יישר כוח הפעלתי אותו משם וזה מצוין
עשיתי קיצור דרך לשולחן עבודה והצמדה לשורת המשימות
תודה ושוב תודה

אני רואה עכשיו שכל מיני קישורים לגוגל{לאתרים מסוימים} שיש לי בשולחן העבודה עדיין לא עובדים מה הפיתרון לסדר אותם ?

• הוסף לסימניות
בסייעתא דשמיא הצלחנו.
שמח שנפתרה הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה