תקשורת גוגל צ'אט! נוספה אפשרות עריכת הודעות!

• הוסף לסימניות
unnamed.png

• הוסף לסימניות
המינוס בכל השינויים בצ'אט הוא שהנמצא בצד השני, מקבל ההודעה,
רואה שערכתי או מחקתי,
ולא תמיד מתחשק לי שאם ערכתי הודעה או מחקתי אותה יהיה לזה שלט
"כאן נמחקה הודעה" או "כאן נערכה הודעה"

• הוסף לסימניות
חבל, לא אהבתי בכלל
אם מישהו רושם משהו שיעמוד מאחורי זה, גם אני וגם הצד השני
וזה גם לא לשתי שניות, אלא נראה שלכמה שעות ואולי יום שלם, וזה משמעותי

• הוסף לסימניות
"כאן נמחקה הודעה"
ככה זה גם בווטסאפ

אם מישהו רושם משהו שיעמוד מאחורי זה, גם אני וגם הצד השני
ולפעמים יש לך שגיעת כתיב שבא לך לתקן, או שהגבת תוך כדי התכתבות על משהו, ואז אתה שם לב שתוך כדי ההקלדה שלך - השני הוסיף עוד משפט וזה הסביר לך את הכל אחרת, ואז בא לך למחוק את מה שכתבת בטעות.

• הוסף לסימניות
ככה זה גם בווטסאפ

ולפעמים יש לך שגיעת כתיב שבא לך לתקן, או שהגבת תוך כדי התכתבות על משהו, ואז אתה שם לב שתוך כדי ההקלדה שלך - השני הוסיף עוד משפט וזה הסביר לך את הכל אחרת, ואז בא לך למחוק את מה שכתבת בטעות.

בווצאפ מוגבל נראה לי לחצי שעה
פה זה נותן לי על הודעות מהבוקר...
ונכון, יש לזה פלוסים
אבל עדין, מעצבן לראות ההודעה נמחקה או נערכה

• הוסף לסימניות
ועכשיו נוספה אפשרות של ציטוט ותגובה...:)
1684013504944.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה