• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה דברים לגוגל + שכל מי שבמעגלים שלי יראה את זה
אשמח על כל הסבר על הדבר הזה.
תודה רבה:)

• הוסף לסימניות
זה מסוג הדברים שבפורומים אחרים יעזרו לך יותר, גם בגוגל+ וגם בפייסבוק וגם בשאר מרעין בישין.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה בפורומים אחרים?

• הוסף לסימניות
איך מבטלים חשבון בגוגל + בלי למחוק את חשבון המייל בעצמו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zipi m;1464150:
מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה דברים לגוגל + שכל מי שבמעגלים שלי יראה את זה
אשמח על כל הסבר על הדבר הזה.
תודה רבה:)
בצד שמאל למעלה ליד העיגול של התמונה יש כזה מרובע אם + בתוכו

נכתב ע"י תקוה;1464356:
איך מבטלים חשבון בגוגל + בלי למחוק את חשבון המייל בעצמו?

להכנס לגוגל+\הגדרות\לרדת עד למטה
יש מתחת "השבת את גוגל +
מחק את פרופיל Google שלך במלואו כאן

נכתב ע"י מיכל123;1464260:
זה מסוג הדברים שבפורומים אחרים יעזרו לך יותר, גם בגוגל+ וגם בפייסבוק וגם בשאר מרעין בישין.

ובהחלט אתה צודק שעדיף כמה שפחות להתשמש אם הדברים הללו
אבל לדעתי זה בהחלט עדיף מפייסבוק ועוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה