גודוקס-התיעצות

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך נראה לכם הקיט הזה?
44639129c.gif

פלאש סטודיו Godox GS400D
נשמע לי מאד משכנע
גם 3 פלאשים
גם חצובות
גם מרככים
גם משדר
גם תיק ב3500

יש משהו שאיני יודעת על הדגם הזה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו לסמינר שהקמתי בו סטודיו
אותה חבילה - אבל כללה רק 2 פלשים ולא 3 + כל הנל
במחיר 2200 ש"ח

החבילה מעולה, מה שכן החצובות חובבניות למדי, קניתי בנפרד חצובות מקצועיות תחליפיות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני קניתי את הקיט של גודוקס עם 2 פלאשים. מרוצה ב"ה.
יש לי בנוסף ספידלייט של גודוקס שמשמש לי כעוד פלאש.

• הוסף לסימניות
קניתי 2 סטים כאלה - סה"כ 4 פלשים

• הוסף לסימניות
אבל אם יש לך רק 2 פלשים, כבר אין לך את האפשרות לשרוף רקע לבן
ובכלל האפשרויות שלך מועטות יותר.
זה סט שכולל הכל במחיר הרבה יותר טוב:
https://www.mdk.co.il/ציוד-סטודיו/לפי_קטגוריה/סט-סטודיו/סט-סטודיו-3-פלאש-תאורה-nicefoto-studio-kit-180w.html
ויש לי גם את גודוקס וגם עוד חברות פשוטות יותר ואם את יודעת להשתמש נכון-
אז אין הבדל.

לא ממליצה על החנות MDK בכלל!!!!!!!!!!!
נכוויתי אצלם קשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה