- הוסף לסימניות
אני באמצע לעצב דירת חדר וחצי, ורציתי לשאול האם ניתן ועשות אמבטיה באורך 130, ואם כן האם זה בכלל ממולץ
אשמח לתגובות!
אשמח לתגובות!
את בטוחה שמטר שלושים? נדמה לי שאחרי אמבטית ישיבה של 1.20 מגיעה אמבטיה בגודל 1.40.נכתב ע"י אך;640879:אמבטיה של 130 היא אמבטיית ישיבה.(מ-140 זה כבר אמבטיית ישיבה.)
מומלץ או לא זה תלוי באלטרנטיבה. אם האלטרנטיבה היא מקלחת, אז לדעתי זה פלוס גדול שיש אפשרות גם לאמבטיה אפילו אם היא ישיבה, אבל אם אפשר להכניס אמבטיה של לפחות 150 ס"מ וה"תשלום" הוא במשהו אחר, השאלה היא סדרי עדיפויות בחלל הנתון.
נכתב ע"י ישכאן;641604:אם האבטיה הקטנה היא יחידה בבית ואין גם מקלחון.
אז בשום אופן לא ישיבה. (מדריגה)
אי אפשר לעמוד בה ורק מחליקים.
שימי לב שזה שרשור ישן מאוד...יש לי שאלה
האם קיימת אמבטיה בגודל 60/140?
תודה רבה!!שימי לב שזה שרשור ישן מאוד...
אין אמבטיה ברוחב פחות מ-70.
זה לא תיקני ולא בטיחותי להיכנס לאמבטיה מהצד הצר,תודה רבה!!
אני מעלה פה תמונה,השאלה אם אפשר פשוט להכניס את האמבטיה קצת לתוך הבלוקים
האורך של האמבטיה הוא 140 וזה ליחידת דיוראם מדובר באמבטיה למבוגרים זה אולי איכשהוא יכול לעבוד (אבל אז לדעתי זה ממש לא נוח כזו אמבטיה קטנה)
לילדים- אין מצב בעולם לרחוץ אותם כך! (שהילד יכול לברוח מאמא כי לא רוצה לצאת ואין לה איך לתפוס אותו בכלל...
וכמובן ממש לא בטיחותי)
תיקון- מ 140 זה אמבטית שכיבה ולא כפי שנכתב. אמנם יש גם 100 ו120 אבל לא לשכיבה למבוגראמבטיה של 130 היא אמבטיית ישיבה.(מ-140 זה כבר אמבטיית ישיבה.)
מומלץ או לא זה תלוי באלטרנטיבה. אם האלטרנטיבה היא מקלחת, אז לדעתי זה פלוס גדול שיש אפשרות גם לאמבטיה אפילו אם היא ישיבה, אבל אם אפשר להכניס אמבטיה של לפחות 150 ס"מ וה"תשלום" הוא במשהו אחר, השאלה היא סדרי עדיפויות בחלל הנתון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //