גודל דף

• הוסף לסימניות
מהו הגודל של דף אלבום דיגיטלי שעלי לציין ע"מ לערוך בפ"ש?

• הוסף לסימניות
תלוי איזה אלבום את רוצה
את צריכה להחליט על פורמט ולשאול בדפוס מה האופציות שלהם,

אני מניחה שזה אלבום לילדים
אז הגודל הוא 40*18 בפוטו איכות
ויש להם עוד כמה גדלים

בהצלחה (:

• הוסף לסימניות
כפי שאני יודעת : פוטו איכות יש 15*40 ו - 55*20.
אבל את צריכה לבדוק לפי הדפוס שלך.
במעבדה הדיגיטאלית עושים איזה גודל שבא לך בלי כריכה.
עם כריכה : 15*40 או 20*54 ס"מ
שבוע מעולה :)

• הוסף לסימניות
ממה שאני יודעת בפוטו שלי- 54 הולך עם 21, לא עם 20. כדאי לברר.

• הוסף לסימניות
לא כדאי להתחיל לפני שיודעים איפה ידפיסו, כמה עמו' ומה הגודל
אח"כ צריך לשנות גודל ויש לפעמים מספר מסוים של עמו' הכי חכם זה לדעת איפה מדפיסים ולא לעצב באויר

• הוסף לסימניות
חברה, טו לייט האלבום מעוצב כבר ופשוט יצא מדהים! אני לא משתפת מפאת צניעות הנוכחים ומפאת כללי הפורום...;)
ועכשיו לשאלה הבאה, משהו יודע על מקום בו אפשר להדפיס 14 עמ' בגודל 18*40 ? במחיר שפוי, ואיפה?

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני מכירה הגודל שהולך זה 40*15

• הוסף לסימניות
אם בלי כריכה לכאורה המעבדנה הדיגטלית יעשה לך

• הוסף לסימניות
די, אל תגידו לי שזה הולך 15*40!!!:eek::eek::eek::eek::eek:
מה עושים עכשיו?:confused:
איפה מבררים? יש לי גם כריכה אבל יש לכם כתובות או מספרי טל' כדי לברר את הנושא?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לשושיה, ביררתי אצל אחד שעושה כל מיני מזכרות ואמר לי שהוא לא עושה אלבומים דיגיטליים כי היום עושים את זה דרך האינטרנט וזה הכי זול, אני כמובן חסום לאינטרנט (נתיב), האם מאנדהוא מכיר מקום שעדיין עושה בצורה הישנה, מחירים נורמליים כמובן.

• הוסף לסימניות
;)
נכתב ע"י מאיר-שורש;1000110:
גם אני מצטרף לשושיה, ביררתי אצל אחד שעושה כל מיני מזכרות ואמר לי שהוא לא עושה אלבומים דיגיטליים כי היום עושים את זה דרך האינטרנט וזה הכי זול, אני כמובן חסום לאינטרנט (נתיב), האם מאנדהוא מכיר מקום שעדיין עושה בצורה הישנה, מחירים נורמליים כמובן.

אוי, אני מתגעגעת... ד"ש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה