כללי גודל מוגזם לקובץ PDF

• הוסף לסימניות
מדי פעם אני נתקלת בתופעה מוזרה בסגירת קבצים לPDF דרך הדיסטילר (כמדפסת)
עכשיו יש לי קבוצת מודעות A4 כולן מורכבות משכבת רקע של תמונה ועליהן כמה שכבות טקסט,
כולן באותו פורמט צבע, כולן אותו גודל, אותו מספר שכבות, רובן מגיעות בסגירה למשקל של 1-2 מגה
ואחת פתאום מגיעה לי ל-16 מגה לא פחות. מה זה יכול להיות???

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה ולא הצלחתי לפתור את זה ובסוף הגעתי למסקנה שכנראה והיתה איזה תמונה או רקע שהוטמעו בתוך קובץ האינדיזיין ולא הוכנסו כלינק.

תנסי לקחת את הקובץ שנסגר לך לקובץ קטן, ופשוט עם CNTL D להחליף את התמונות בתמונות הנכונות. ייתכן וזה יעזור לבעיה להפתר.

• הוסף לסימניות
תודה אבל זה בפוטושופ.
אף אחד לא יודע מה זה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
אולי לא עשית שיטוח שכבות לפני הייצוא לפידיאף?

• הוסף לסימניות
אני אף פעם לא משטחת. אין צורך לשטח.
דבר שני הפעם כן שיטחתי ליתר ביטחון וגם עם השיטוח זה נשאר באותו גודל לא סביר.

• הוסף לסימניות
אולי בטעות הרזולוציה על 300 נק' לסנטימטר במקום אינטש

dpi זה ראשי תיבות של dots per intch
ויש גם אפשרות של dots per centimmeter

• הוסף לסימניות
זה היה הדבר הראשון שבדקתי :)

• הוסף לסימניות
זה קורה הרבה בכל התוכנות. הנה הכנתי עכשיו אלבום דיגיטלי וכל הדפים יצאו בערך 2 MB, והדפים האחרונים, שבהם היו פחות שכבות וגם גודל הקובץ היה פחות מקודמיו, הסגירה יצאה בערך 4-11 MB. זה לא נורמלי אבל כשמפסיקים לצפות מהתוכנות האלה לעבוד בהגיון, לא מתפלאים כשזה קורה.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה.
אם זה היה היגיון הייתי מחפש סיבה למה זה שונה.
מאחר ומדובר בתכנות חסר פשרות, אין שום עילה להשמנת יתר נוראית כזו.

• הוסף לסימניות
אין סיבה להרבה תופעות במחשב, שנוגדות את השכל הישר וההגיון.

צריך להשלים עם זה ולא להתעצבן על זה [ואת זה אני אומרת לעצמי, שמתעצבנת על המחשב כל יום כשהוא מפיל לי תוכנה באמצע, כאילו הוא היה בן אדם שמבין משהו]

• הוסף לסימניות
כמו שאמר לי איש תמיכה טכנית כשהתקשרתי בגלל בעיה במודם -
הטענה הכי שכיחה של אנשים היא -
אבל לפני 10 דקות זה עבד מצויין! מה קרה פתאום?

(הוא כמובן אמר את זה בעקבות מה שאני אמרתי - אבל לפני 10 דקות זה עבד מצויין, מה קרה פתאום?....)

• הוסף לסימניות
שמירה חוזרת גם תחת אותו שם יכול מאד להועיל.

• הוסף לסימניות
ייתכן ויש שם קובץ של 16ביט.
שווה לבדוק. זה מגדיל את משקל הקובץ X5.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסה כל מיני ניסויים כדי להבין מה קרה למשל לקחת רקע אחד שאיתו הסגירה היתה בסדר ולשים עליו את הטקסט של הקובץ הבעייתי וסוגרת ורואה מה קורה וגם הפוך, לפעמים כך אפשר לעלות על הבעיה ולגלות מה המקור.
ד"א- ראיתי פעם סרטון קצר על מה קורה לאנשים כשהם כועסים, תנחשו מה הראו? אדם מול מחשב, מקליד משהו עם המקלדת וכנראה לא מצליח כי הוא עשה עוד נסיון או שניים ובסוף קם, לקח את המקלדת ומרוב עצבים שבר אותה על המסך ואח"כ לקח את המסך וזרק אותו במרץ רב על הרצפה ורק אז התיישב ונרגע... (זה היה צילום בשעת אמת, בלי ידיעתו!!!) אז אם עוד לא הגעת לזה את במצב טוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;207115:
(זה היה צילום בשעת אמת, בלי ידיעתו!!!)
צילמו אותי? :(
לפני כמה זמן זה היה? באיזה מסך?
:):):)

• הוסף לסימניות
רוצה שאצלם אותך שוב?
רק חבל שיש לך מסך דק זה לא אותו אפקט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה