עזרה גודל ספר 17.5*25.5

• הוסף לסימניות
זה גודל לא שגרתי.
האם יש ספרים מוכרים בגודל זה?
האם מישהו הדפיס-עימד פעם בגודל זה?
איך זה יוצא? נראה יפה?

אני אמור לבדוק ולתאם עם בית הדפוס לפני תחילת העימוד והעיצוב?

שמעתי שיש מעט הבדל אם משתמשים בנייר כרומו (דק) לנייר רגיל. האמנם?

אודה לכל העוזרים והמסייעים.

אני כעת עושה למישהו עבודה, ספר עם גוון תורני-ביוגרפי, והחומר הגיע ל830 עמ' בערך (בגודל ספר סטנדרט), והלקוח לא רוצה שני כרכים.
בדקתי בלוח הגדלים שנמצא פה בפורום בכמה מקומות, ומצאתי הגודל הנ"ל, ומוריד את כמות הדפים משמעותית.
יש למישהו פתרון אחר?

ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
ייתכן שעל ההדפסה הוא יצטרך לשלם הרבה יותר,
החישוב בבית הדפוס הוא לפי גיליון, ובגודל הזה, יש הרבה בזבוז נייר.

• הוסף לסימניות
אני חושב שיש בתי דפוס, שעובדים עם גודל כזה. צריך להיזכר מי בדיוק.

יש גליונות שמתאימים לגודל הזה.

• הוסף לסימניות
זה גליון 103*72
משמש לגלישה, חיתוכים,
כשלא חותכים את הקצוות של הגליונות, (לאחר התפירה) הדפים ישארו מחוברים מכל הצדדים - א"א לפתוח את הספר ...

בקיצור;
שלח את הלקוח לבית דפוס שיתאם איתם איזה גדלי נייר הם מחזיקים

• הוסף לסימניות
אבל אין הבדל גדול בין הגודל הזה לגודל סטנדרטי של 24.5×16.5 בערך, כך שאני לא רואה מדוע צריכים דוקא גודל כזה. זה לא אמור להיות כ"כ משמעותי לגבי מספר העמודים.

• הוסף לסימניות
בספרים מרובי עמודים כמו מקראות גדולות משתמשים בגודל גיליון יותר גדול
צריך לקחת בחשבון את עלות ההדפסה
רק שלמיטב זכרוני הגודל המקסימלי הוא 17.5*24.5
וכבר עימדתי כמה ספרים בגודל הזה

• הוסף לסימניות
בספרים מרובי עמודים כמו מקראות גדולות משתמשים בגודל גיליון יותר גדול
צריך לקחת בחשבון את עלות ההדפסה
רק שלמיטב זכרוני הגודל המקסימלי הוא 17.5*24.5
וכבר עימדתי כמה ספרים בגודל הזה
נכון מאוד!

גודל העמוד הוא 17.5*24.5 (בגובה זה יכול לנוע בין 24.3 ל24.6 משהו כזה, אני בדר"כ עושה 17.5*24.5)
כנראה תלוי באם יש גלישה או לא

זה גודל קיים יש המון ספרים בגדול הזה
למשל: ספרים של דרשו, חומשים של עוז והדר כל הסוגים, ספרי חסידות של אור לישרים, ועוד הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה