כללי גודל ספר-

• הוסף לסימניות
אנחנו מוצאים ספר זיכרון על מישהוא מהמשפחה שנפטר.
החלטנו לתת לספר פורמט לא שיגרתי, מצד שני שלא יכפיל לנו עלויות.

גודל 13X18 זה בסדר לספר? או שישארו לי מקומות ריקים בגליון?
מה גודל גליון?
ועל איזה גודל אתם ממליצים שיהיה לא שיגרתי ואם זאת ינצל את רוב הגליון?

תודה למסייעים!

• הוסף לסימניות
13X18 לדעתי קטן מידי לספר.
אני הדפסתי אצל לופה את הספרים של "לופה לופה" שזה בגודל 14X14 ס"מ וזה יוצא קטן. לי לא היה אכפת כי עשיתי את זה כמו ספרון סיפורים לילדים וזה התאים, אבל נראה לי שספר זיכרון צריך פורמט יותר מכובד.
אולי 19X19? זה יכול להכנס טוב בגיליון ולהראות מכובד יותר.
אם רוצים גודל קצת יותר גדול אז 22.5X22.5 ינצל את הפלטה הכי טוב (בפורמט מרובע).
אפשר גם ללכת על פורמט שהכריכה בצד הקצר ואז יוצא ספר מיוחד יותר בלי עלויות נוספות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;392512:
13X18 לדעתי קטן מידי לספר.
אני הדפסתי אצל לופה את הספרים של "לופה לופה" שזה בגודל 14X14 ס"מ וזה יוצא קטן. לי לא היה אכפת כי עשיתי את זה כמו ספרון סיפורים לילדים וזה התאים, אבל נראה לי שספר זיכרון צריך פורמט יותר מכובד.
אולי 19X19? זה יכול להכנס טוב בגיליון ולהראות מכובד יותר.
אם רוצים גודל קצת יותר גדול אז 22.5X22.5 ינצל את הפלטה הכי טוב (בפורמט מרובע).
אפשר גם ללכת על פורמט שהכריכה בצד הקצר ואז יוצא ספר מיוחד יותר בלי עלויות נוספות.

דבר ראשון תודה על התגובה.
כל הגדלים שהצעת לי הם לפורמט ריבוע.
ואנחנו כן רוצים פורמט מלבני.

13X18 לא קטן לי מכיוון שרוב העמודים הם מכתבים של חברים וכו'....
ובגודל הזה אכן יוצא שבכל עמוד יש מכתב.
והספר יוצא כנראה בכריכת פוני. כך שהגודל מצד עצמו לא נראה לי גרוע.

מה שכן חשוב לי לשמוע:

* גודל כזה יוצר רושם פחות מכובד?
מצד שני משהוא גדול יותר יותיר חללים ריקים גדולים יותר בעמודים בפנים.

* איך הגודל הזה מבחינת ניצול הפלטות?

• הוסף לסימניות
גדלים מאורכים שמנצלים את הפלטה עד תום:
13X19, 14X17, 14X22.
כעיקרון זה מאוד פשוט לחשב את זה לבד.
גודל גליון הוא 100 ס"מ על 70 ס"מ כך שאת צריכה לחשב כמה דפים נכנסים לך בגיליון (לקחת בחשבון גם גלישות של כל עמוד) וכך את יודעת אם הגליון מנוצל או שנשאר הרבה/קצת מקום ריק.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה