כללי גודל קובץ לשליחה במייל

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור חוברת שהוכנה באינדיזיין לגודל סביר שיוכלו להעביר במייל לרשימת תפוצה . באיזה גודל מקובל לסגור קבצים כאלו? ובאיזה פורמט?

• הוסף לסימניות
מי שמבין בזה, שיענה לך.
אבל לדעתי כדאי להעביר תמיד באמצעות הדרופבוקס.

• הוסף לסימניות
5-6 מג"ב בפי די אף. (ניתן לשלוח יותר, אך לא לכולם מהירות הורדה נוחה ו / או מקום פנוי בתיבה)
ניתן להתאים את הסגירה לפורמט דיאטתי לשליחה "for web" (היוצר דחיסה של קבצי התמונה וכד').

• הוסף לסימניות
תייצאי לפידיאף באיכות נמוכה:
file
export
תני שם ותמקמי בתקייה
בהגדרה הראשונה שבחלון הבא שמופיע לך תגדירי smallest file size
ותייצאי

• הוסף לסימניות
במייל רגיל הנפח המקסימלי הוא בד"כ 14 MB
ובג'ימייל הנפח המקסימלי הוא 20 MB

וכאמור עדיף ומומלץ לשלוח ע"י Dropbox, ולמנוע מהשולח ומהמקבל הרבה זמן יקר.

• הוסף לסימניות
כשמעבירים באמצעות הדרופבוקס אז לא כל כך משנה גודל הקובץ, מכניסים את הקובץ לתיקיה של הדרופבוקס ורק שולחים לכולם את הקישור להורדה. (אפשר להוריד כך קבצים של מאות מגה בקלות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;676078:
ובג'ימייל הנפח המקסימלי הוא 20 MB

אני חושב שהמגבלה הרשמית בג'ימייל היא 25 מ"ב, ובפועל אפשר לפעמים קבצים של עד 30 מ"ב

• הוסף לסימניות
מה הגודל המקסימלי של תיבות, אני יודעת.
אבל, הלקוח לא מעונין שאנשים המקבלים את המייל יתעצבנו שסתמו להם את התיבה. (לא לכולם יש ג'ימייל..)
לכן שאלתי הייתה מה הגודל המקסימלי שמקובל להעביר מיילים עם קובץ מצורף (-שיהיה נוח לקריאה גם על המסך-לאו דוקא להדפסה) .
ותודה ל-mich, עשיתי יצוא לפי ההגדרות האלו וקבלתי קובץ של 1.2 מ"ב. נשמע לכם סביר בגודל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mich;676074:
תייצאי לפידיאף באיכות נמוכה:
file
export
תני שם ותמקמי בתקייה
בהגדרה הראשונה שבחלון הבא שמופיע לך תגדירי smallest file size
ותייצאי

זה מורידה גם האיכות של הקובץ?

• הוסף לסימניות
לא כדאי להשתמש בדרופבוקס, אם יש ברשימה אנשים עם מייל ללא אינטרנט

• הוסף לסימניות
מדובר על רשימת תפוצה, מה שייך לדרוש מכולם להתקין דרופבוקס בשביל שיוכלו לקבל את הקובץ?
צריך להגיד תודה שיפתחו את הPDF בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויסמן;676275:
זה מורידה גם האיכות של הקובץ?

בהחלט. אבל לרוב עבור צפיה על מסך זה בסדר גמור.
תנסי לסגור, ואם ייראה בעייתי, תשאירי על SMALLEST FILE SIZE, אבל תעלי את הרזולוציה ו/או את איכות התמונות (מ-LOW ל-MEDIUM, נניח).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;676373:
מדובר על רשימת תפוצה, מה שייך לדרוש מכולם להתקין דרופבוקס בשביל שיוכלו לקבל את הקובץ?
צריך להגיד תודה שיפתחו את הPDF בכלל.

לא הבנת כנראה איך הדרופבוקס עובד.

לא צריכים להתקין אותו.

שולחים לכולם במייל קישור, וכשהם לוחצים על הקישור הקובץ יורד אליהם, כמו שמורידים כל קובץ מהאינטרנט.

אבל זה נכון, כמו שהקדימו לפני"כ שמי שאין לו אינטרנט לא יכול להוריד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;676381:
לא הבנת כנראה איך הדרופבוקס עובד.

לא צריכים להתקין אותו.

שולחים לכולם במייל קישור, וכשהם לוחצים על הקישור הקובץ יורד אליהם, כמו שמורידים כל קובץ מהאינטרנט.

אבל זה נכון, כמו שהקדימו לפני"כ שמי שאין לו אינטרנט לא יכול להוריד.

יש לי דרופבוקס, ואני יודעת כיצד הוא עובד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;676397:
יש לי דרופבוקס, ואני יודעת כיצד הוא עובד.

סליחה, לא התכוונתי להעליב ח"ו.

אבל אם יש לך, אז כדאי שתכירי אותו יותר לעומק. כל קובץ שמכניסים לתיקית PUBLIC, אפשר להקליק עליו עם הימני של העכבר ולבחור COPY PUBLIC LINK, ופשוט להדביק את הקישור בדואר יוצא, ומי שילחץ על הקישור הקובץ ירד אליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;676443:
סליחה, לא התכוונתי להעליב ח"ו.

אבל אם יש לך, אז כדאי שתכירי אותו יותר לעומק. כל קובץ שמכניסים לתיקית PUBLIC, אפשר להקליק עליו עם הימני של העכבר ולבחור COPY PUBLIC LINK, ופשוט להדביק את הקישור בדואר יוצא, ומי שילחץ על הקישור הקובץ ירד אליו.

טוב לדעת.

• הוסף לסימניות
אחרי שהכרנו את הדרופבוקס הזה, (יש לציין, בזכות פרוג) צורת העבודה מול הלקוחות שלנו השתנתה מהקצה אל הקצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה