כללי גודל של מודעת מייל

• הוסף לסימניות
אני צריכה להכין מודעה שאמורה להשלח רק בדואר אלקטרוני. מישהו יודע על איזה מידות עלי לבנות את המודעה? זה בטח לא a4!
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
גודל מודעה למייל

כן יכול להיות גודל A4 לאורך.
בכל אופן הגודל לפי פיקסלים - מקסימום עד רוחב 950-1,000 פיקסלים והאורך לא מוגבל.

• הוסף לסימניות
הרוחב הנורמלי הוא 600 פיקסלים אפשר גם להגיע ל 700,
האורך לא מוגבל, אבל ממש לא מומלץ לעשות אותו מאד ארוך...עדיף באורך שאנשים לא יצטרכו לגלול את המסך.

לגבי הגודל שאתי אמרה הוא נכון לגבי עיצוב אתר ולא ניוזלטר...

• הוסף לסימניות
זה לא קטן מידי?
יוצא לי גודל לא הגיוני!

• הוסף לסימניות
אל תשכחי שהגולש אמור לראות את הניוזלטר בתוך תיבת המייל שלו...
כרגע את רואה אתזה על המסך שלך ללא השוליים של הדפדפן +השוליים של תוכנת המייל של הגושל שגם תופסת מקום על המסך.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאת בודקת את זה לפי גודל של ס"מ, זה לא נכון לעשות כך, כי במייל כמו באינטרנט הגודל הוא לפי פיקסלים ורזולוציית מסך (72 DPI)
לדוג' הניוזלטר שאנחנו עושים הוא ברוחב 550 פיקסל ורזולציה של 72.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עד 700 פיקסל ברוחב.

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת אפילו עד 800 פיקסל, וגובה 600 פיקסל
או מידה אחרת קטנה יותר - בפרופורציות האלה
שימי לב שאת על רזולוציה 72 ולא יותר

• הוסף לסימניות
מתכנת מנוסה אמר לי לא לעבור את ה-700, כנראה שזה קשור לאיך המיילים נצפים בתיבות מייל מסויימות ועל מסכים מסויימים - זה לא כמו רוחב של אתר כי שי אלמנטים של תיבת המייל שגוזלים מקום מהצדדים.

לעומת זאת באורך אין סיבה להיעצר ב-600 פיקסל, דווקא לאורך אנשים רגילים לגלול. הרי ניוזלטר ממוצע הוא תמיד ארוך יותר מ-600 פיקסל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;528208:
זה לא קטן מידי?
יוצא לי גודל לא הגיוני!

את יכולה לעבוד על קובץ רגיל איזה גודל שאת רוצה על ס"מ (A4 A5 וכ'ו) , ואח"כ ליצא ב file export ל700 פיקסלים(זה הסטנדרט) וגובה מה שיוצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה