דרוש מידע גוון מומלץ לחדר בנות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מחפשת גוון מומלץ לחדר בנות בגווני ורוד עתיק, לא מדי בהיר
תודה

• הוסף לסימניות
לחברת פרדי יש צבע חדש מהמם
ורוד אטום
מושלם

• הוסף לסימניות
בחרתי צבע שנראה לי ורוד עתיק
תבדקי 0204P

• הוסף לסימניות
לדעתי זה נוטה יותר לסגול אבל הוא יפה על הקיר :)
אם זה עדיין נתון לשינוי אז ממליצה לבדוק את 0373P או 0387P

• הוסף לסימניות
זה לא כתמתם 0373P או 0387P ? יש לך נסיון עם זה ?
יש לי נסיון עם 0373P זה אמנם ממשפחת הכתומים במניפה אבל המראה שמתקבל הוא ורוד עתיק, גוון ממש יפה.
(מנסיון על קיר, לא על ארון)

• הוסף לסימניות
צריכה עזרה בבקשה בבחירת צבע בתנור לארון אמבטיה
אריח עם גידים חומים ואפורים ברזים זהב מט
וזה הארון חשבתי עליון 0025P תחתון 01570P

1738743190812.png

קבצים מצורפים

• קרמיקה.jpg
    קרמיקה.jpg
    KB 103.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יש לך אולי תמונה של הצבע על זה על קיר או ארון?
הוא כהה או בהיר?
אומנם לא שאלת אותי אבל אני חיפשתי צבע ורוד עתיק שלא יהיה מדי ילדותי וקיצ'י
בתחילה בחרתי צבע מסוים שלא הייתי שלמה איתו והחלפתי לפני צביעת השכבה השניה
ואני ממש מרוצה
הוא ורוד עתיק נוטה לחום
זה של נירלט 0139is ממליצה לבדוק

1746370425032.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה