כללי גוונים, גוונים...

• הוסף לסימניות
לקוחה הזמינה מיתוג לחנות קוסמטיקה ביתית. בעיר שלנו יש כבר שתי מכירות כאלה בגווני הוורוד, ולכן היא דרשה בתוקף שלא יהיה אפילו רמז לוורוד. היא החליטה על גווני האפרסק והחום. בחרתי על פי המניפה שלי (זאת המודעה העליונה), והיא טוענת שהיא רואה רק ורוד, ולא רואה חום בכלל. שיניתי לפי הטבלה של הגוונים בקורל (זאת המודעה התחתונה) - ועכשיו הייתי שמחה לשמוע מכם איזו מודעה עונה להגדרה של הצבעים: אפרסק-חום?
תודה רבה רבה!

קבצים מצורפים

• גוונים ביוטיפול.jpg
    KB 556.6 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
לא ממש העלית את הדוגמאות:)

• הוסף לסימניות
היא באמת צודקת.
הראשונה בגווני ורוד עתיק.
השניה בגווני אפרסק חום. אמנם האפרסק נוטה קצת לכתום.
תנסי להוריד קצת מאחוזי הצהוב.
וד"א, העיצוב ממש יפה.
הצלחת להכניס הרבה במודעה כזו קטנה והכל ברור ומסודר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;837273:
היא באמת צודקת.
הראשונה בגווני ורוד עתיק.
השניה בגווני אפרסק חום. אמנם האפרסק נוטה קצת לכתום.
תנסי להוריד קצת מאחוזי הצהוב.
וד"א, העיצוב ממש יפה.
הצלחת להכניס הרבה במודעה כזו קטנה והכל ברור ומסודר.

מכאן התחילו כל הבעיות. שכל גוון יצא לי כתום, אז "טיילתי" במניפה באזור והגעתי איך שהוא לגוונים אחרים לגמרי כדי לברוח מהכתום. מה עושים?

• הוסף לסימניות
זה לא זה ולא זה.
תנסי לדמיין גווני מייקאפ ונסיונות התאמת שפתונים. (בלי הוורודים- הסגולים)
אם היה לי כוח באישון לילה למרוח לך בפוטושופ כמה להדגמה הייתי עושה את זה.

• הוסף לסימניות
מקסים!!
השני לדעתי יותר מתקרב לדרישות של הצבע
(וגם - הראשון קצת יותר מזכיר לי את "צלליות"...)

• הוסף לסימניות
הראשון באמת נוטה לורוד, תקחי את השניה ותטפלי עוד קצת בגוונים. (הטקסטורה בראש המודעה צורמת, הצבעים מדי עזים)

מתי את עוברת לאילוס', אגב? :)

• הוסף לסימניות
אין ספק שהמיתוג נראה טוב!

אבל זה בול (כמעט) 1:1 למיתוג שעשית לצלליות (קונספט, טיפוגרפיה וצבעוניות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;837334:
אין ספק שהמיתוג נראה טוב!

אבל זה בול (כמעט) 1:1 למיתוג שעשית לצלליות (קונספט, טיפוגרפיה וצבעוניות)

היא פנתה דווקא אלי משום שאהבה את המיתוג של צלליות, וכמובן שהשתדלתי מאד שיהיה שונה. זה עדין כל כך דומה? אם הייתי מעלה את זה תחת ניק אחר גם היית חושב כך?
קשה עד בלתי אפשרי למתג שני עסקים באותו תחום בצורה שונה, ובמיוחד כשמדובר בקוסמטיקה - הטיפוגרפיה תמיד חייבת להיות דקיקה ואלגנטית, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;837330:
הראשון באמת נוטה לורוד, תקחי את השניה ותטפלי עוד קצת בגוונים. (הטקסטורה בראש המודעה צורמת, הצבעים מדי עזים)

מתי את עוברת לאילוס', אגב? :)

מתי שאת תעברי לקורל..

• הוסף לסימניות
מאד מטריד אותי שכמה פה כתבו שהעיצוב מזכיר את "צלליות". הוספתי "וילון" טיפות ושפכתי קצת צבע שחור בשביל להתגבר על משחק הגוונים. האם זה עזר?

קבצים מצורפים

• כתום חדש.jpg
    KB 323.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
קצת מבולגן לי בעין, אולי תוותרי על הצורות של המחירים ותסדרי את המוצרים בסגנון של איקאה? (תמונות ומחירים בסדר לא סימטרי. ללא מסגרות)

• הוסף לסימניות
הגוונים בדוגמה האחרונה נראים לי דווקא טובים.
אבל כל העסק עמוס לעייפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;837414:
קצת מבולגן לי בעין, אולי תוותרי על הצורות של המחירים ותסדרי את המוצרים בסגנון של איקאה? (תמונות ומחירים בסדר לא סימטרי. ללא מסגרות)

הבעיה היא שהלקוחה רוצה גריד מאד ברור, כי היא משלמת עבור קובץ פתוח כדי שלא תצטרך להיות כבולה אלי..

• הוסף לסימניות
מאוד עמוס
במיוחד עם הוילון

לגבי הצבעים - הרקע נראה סגלגל, האמנם? אם כן, הוא לא ממש שייך לכאן
אולי רק - אפרסק, שחור ואפור?

הלוגו נראה ענק ביחס לשאר המודעה (אם זו מודעת חצי עמוד)

• הוסף לסימניות
אולי כשהוילון לבן זה יותר טוב? פחות עמוס?

קבצים מצורפים

• וילון לבן.jpg
    KB 333.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
טוב יותר

• הוסף לסימניות
שינוי לטובה.

עם כ"כ הרבה פרטים (וכנראה שהלקוחה רצתה את כל הפרטים) אז זה יחסי מסודר מאוד.

• הוסף לסימניות
יש משהו מאוד יפה ולא שגרתי בווילון טיפות הזה
תורידי את הרקע פסים למעלה ותתמקדי יותר בווילון (אולי תנסי לצבוע אותו במקום הפסים)

בנוסף תנסי להקטין את הלוגואים למטה בצד ימין
ותיישרי את הקו מעל לקו של הכתובת בצד שמאל
זה יעזור לסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה