כללי גוונים, גוונים...

• הוסף לסימניות
לדעתי הוילון מאד גורם לאי נוחות בעין כי יש גם חילוק של גלים ברקע וגם כל מיני עיגולים של מחירים ועכשיו לאורך חוצה גם הוילון
אם את הולכת על הוילון אז תורידי את הגלים ברקע ותנסי לנקות יותר שיהיה עדין
לגבי הצבע אני הייתי עושה יותר גוון פודרה אפרסק
עכשיו זה כתום רגיל לדעתי
הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;837342:
היא פנתה דווקא אלי משום שאהבה את המיתוג של צלליות, וכמובן שהשתדלתי מאד שיהיה שונה. זה עדין כל כך דומה? אם הייתי מעלה את זה תחת ניק אחר גם היית חושב כך?
קשה עד בלתי אפשרי למתג שני עסקים באותו תחום בצורה שונה, ובמיוחד כשמדובר בקוסמטיקה - הטיפוגרפיה תמיד חייבת להיות דקיקה ואלגנטית, לא?

זה דומה. לא משנה אם מישהי אחרת הייתה מציגה.

אפשר טיפוגרפיה דקיקה אבל פונט שונה

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;837411:
מאד מטריד אותי שכמה פה כתבו שהעיצוב מזכיר את "צלליות".

לי אישית זה לא הזכיר, אולי רואים שזו את היוצרת כי לרוב אם לא תמיד (כך זכור לי) את משתמשמת בסגנון ווקטורי נקי .
לדעתי המודעה השניה שהעלית בהתחלה היתה טובה יותר, החלק העליון של המודעה עמוס מאד, הייתי מורידה את הרקע מתחת לוילון, ואת הוילון הייתי עושה בצבע בהיר.

לגבי השימוש בצבע השחור, לטעמי זה מוריד מהעדינות...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הכל יפה מאוד
במקרה בעלי הביא היום עיתון אלעדי ומיד קפץ לי הפרסומת של צלליות-המיתוג ממש דומה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;837811:
זה דומה. לא משנה אם מישהי אחרת הייתה מציגה.

אפשר טיפוגרפיה דקיקה אבל פונט שונה

זה לא אותו פונט: בצלליות השתמשתי באוטורקיה, ופה בטיפוגרף.

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו? עידנתי את הרקע העליון על מנת שהוילון לא יהיה קיטשי. לדעתי זה מה שמבדל את המודעה מצלליות, לא? גם הצבע החום (שאני אישית שונאת) שונה מאד מהאוירה של צלליות.

קבצים מצורפים

• מודעה חום אפרסק.jpg
    KB 314.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עדיין כל החלק העליון עמוס מאד.
כשאני עוברת בין המודעה הזאת לשניה, אין מה להשוות הקודמת יותר טובה.
תנסי לדלל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה