מידע שימושי גולד כארד או בסט שי?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה ההבדלים ביניהם וכן איפה קונים?

• הוסף לסימניות
מישהו? זה מאד דחוף לי....

• הוסף לסימניות
ידוע לי שבסט שי קונים בכל מיני נקודות מכירה ביתיות בכ"א בירושלים. גולד כארד לא מכיר!
מכיר משפחה בבית וגן שמוכרת בסט שי.

• הוסף לסימניות
ידוע לי שבסט שי קונים בכל מיני נקודות מכירה ביתיות בכ"א בירושלים. גולד כארד לא מכיר!
מכיר משפחה בבית וגן שמוכרת בסט שי.
תודה! בסט שי זה רק בירושלים?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי אבל אני לא מכיר

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה בסט שי זה חנויות בירושלים וגולד כארד זה חנויות בבני ברק

• הוסף לסימניות
נראה לי שגולד כארד זה כרטיס נטען כך שאת לא נתקעת באותו חנות
ובסט שי זה תווים
לא בטוח שלזה את מתכוונת

• הוסף לסימניות
בסט-שי
במוקד :0795922878 יש הפניית שיחות לפי שכונות.
זה רשימה חלקית,
גאולה 0527640069 משפחת קצנלבוגן
0533127687 מאה שערים
025402351 בר אילן 054-8496904

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות? ובאיזה חנויות מכבדים?
0723372135‏ במס הזה הם אומרים איפה אפשר לקנות
יש די הרבה חנויות שאפשר לקנות איתו
זה תו ולא כרטיס נטען.

• הוסף לסימניות
זו רשימת החנויות העדכנית בב"ב
גב הכרטיס - רשימת חנויות מכבדות פב-page-001 (2).jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה