שיתוף גוליית גירסת האגריד ...

• הוסף לסימניות
לא.
לדעתי לא מזכיר. חח
כי האגריד הוא חייכן וטוב לב. וההוא לא כל כך...

• הוסף לסימניות
כל ענק עם זקן יראה האגריד, זה לא חכמה.

אני אהבתי מאוד. המחשה יפה של העמק.
איור נהדר! אהבתי את התאורה, וגם את הדמויות מאחורה.
הבוהן מבחילה שלא באשמתך... : )
יפה מאד!!!
העננים מקסימים!
זה טובב!!!!!
הצביעה שלך מהממת!!!!!!
זה חביב ממש.
וזה גם יכול להיות גוליית בגירסת טוב טוב הגמד בסגנון מגודל כזה.. ;) :LOL:
יואו חחחחחחה תותחחח !
הייתי גם משווה בינו להאגריד זה נראה הוא במדים של פלישתי
לא.
לדעתי לא מזכיר. חח
כי האגריד הוא חייכן וטוב לב. וההוא לא כל כך...
תודה רבה לכולם
האמת אני נוטה להסכים עם @אלישבע פלדמן
בגדול המכנה המשותף היחיד הוא היותם ענקיים עם שיער ארוך ומתולתל ....:)

• הוסף לסימניות
ממש יפה!! ממחיש את הסיטואציה העוצמתית!
רק הערה קטנה, ברשותך...
כל הדמויות שברקע, נראה שיצאו זה עתה מבית המדרש, ולא מצויים בעיצומה של מלחמה מתמשכת [על דוד באמת כתוב מפורש שלא היו לו שריון וכלי נשק, אבל לא על שאר העם, להיפך].

• הוסף לסימניות
ממש יפה!! ממחיש את הסיטואציה העוצמתית!
רק הערה קטנה, ברשותך...
כל הדמויות שברקע, נראה שיצאו זה עתה מבית המדרש, ולא מצויים בעיצומה של מלחמה מתמשכת [על דוד באמת כתוב מפורש שלא היו לו שריון וכלי נשק, אבל לא על שאר העם, להיפך].
תודה שמעון
וההערות שלך קולעות כרגיל
להגנתי ייאמר שזו המברשת שהייתה לי ולא היה לי זמן להכין מברשת חיילים יהודיים …

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה