דרוש מידע גולן טלקום - ניתוקים ובלי קליטה - מה המצב אצלכם ?!

• הוסף לסימניות
לצערי התרגלתי כבר שמידי פעם יש להם איזה תקלה,
כמו זו שהייתה בשבוע שעבר.
הבעיה היא שאפילו בימים כתיקונם,
המצב לא מי יודע מה.
הרבה אנשים טוענים שהתקשרו אלי,
ואפילו לא ראיתי שיחה נכנסת.
האם התופעה הזאת קיימת גם אצלכם.
ומה המצב בחברות אחרות.
אולי הגיע הזמן לשנות.
תודה לעונים.
חנוכה שמח.

• הוסף לסימניות
זה לפעמים תלוי גם במכשיר עצמו,
על איזה רשת אתם עובדים דור 2 או דור 3?

• הוסף לסימניות
כולם מתלוננים, ואצלי משום מה עובד מצוין!
אני בגולן כבר כמה שנים, ולא נתקלתי בבעיות...
בליע"ר ושרק ימשיך ככה....

• הוסף לסימניות
היכן בארץ?

• הוסף לסימניות
חיפה,
אבל נמצאת המון באיזור המרכז, ולא נתקלתי בבעיות ב"ה.

• הוסף לסימניות
כולם מתלוננים, ואצלי משום מה עובד מצוין!
אני בגולן כבר כמה שנים, ולא נתקלתי בבעיות...
בליע"ר ושרק ימשיך ככה....
מוזר אני בגולן ומתלוננים שלא שומעים אותי טוב ואני צריכה לעמוד בפינה מסוימת בבית(מרפסת) כדי שישמעו אותי....

• הוסף לסימניות
מוזר אני בגולן ומתלוננים שלא שומעים אותי טוב ואני צריכה לעמוד בפינה מסוימת בבית(מרפסת) כדי שישמעו אותי....
גם בחד ממד שומעת ושומעים אותי מצוין...
נשמע שאני ממש משווקת פה את גולן:p... אבל אצלי זה המצב.

• הוסף לסימניות
אוקי מעולה לכי לעבוד אצלם;) הם מחפשים.....

• הוסף לסימניות
גם לי הרבה שנים הכול היה טוב,
אבל לאחרונה הם פשוט ירדו.
לא יודע מה קרה.

• הוסף לסימניות
לגולן מאז ומעולם היו בעיות באיזורים מסוימים,
(אולי קצת יותר מלכל חברה...)
בכל אופן זה דבר שמאוד תלוי באיזורים כך שאין טעם לדון על דבר כזה בפורום אם לא בפירוט מדוייק של שכונות...

• הוסף לסימניות
אכן תלוי מאד באיזורים ולא פחות מכך במכשירים!
גולן עם דור 2 -מתכון בדוק לבעיות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה