גולף סריג מהמם מנקסט למכירה

• הוסף לסימניות
גולף סריג בצבע חרדל, מנקסט
מידה 2-3, מתאים לילד/ה בן 2.5, חדש באריזה, נמכר עקב מידה לא מתאימה
53 ש"ח
אני בבני-ברק, יכולה להעביר גם לירושלים ולאשדוד

http://il.nextdirect.com/en/g402424s3#691509

קבצים מצורפים

• 691509.jpg
    KB 1.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מי זוכה?

הגולף מהמם- אבל לתשומת לב המזמינות, המידה קטנטנות יחסית לנקסט
הזמנתי בסיכלותי לילד בן 3.5...

• הוסף לסימניות
מענין אתי דווקא השאלה אם זה לא מידי חם
הבת שלי בעיקרון שונאת גולפים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י finkel_ch;1412732:
מענין אתי דווקא השאלה אם זה לא מידי חם
הבת שלי בעיקרון שונאת גולפים...

כנ"ל הילדים שלי שונאים גולפים

• הוסף לסימניות
לשאלתכן-
הגולף ממש לא חם מדי
(אמנם בתמונה נראה כמו סוודר עבה - אבל בפועל זה סריג ממש נעים )

אלא מה? מתאים לילדים שאינם מלאים, כי הגיזרה נצמדת מעט
לבנות מתאים בכל מקרה

אצלי הם רזונים- אבל בכללי טעיתי במידה, לקחתי לילד בן רבע לארבע...

רוצות?
אם כן- מהר מהר לפני שאני ניגשת לדואר!!!

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי בעבר שבסריגים שלהם כדאי לקנות מידה יותר...

נכתב ע"י eden7115;1389531:
אני יודעת רק לומר לך שהילדם הקטנים שלי נחשבים גבוהים לגילם (הקטן אפילו גבוה מאוד לגילו), ואני קונה להם בדיוק את המידה שצריך - וזה מעולה!!!
אז מזה אני מסיקה שלילד נמוך כדאי לקנות מידה פחות אבל לילד ממוצע+ לקנות את המידה המתאימה אבל ממש לא יותר.

יוצא מן הכלל הם סריגים מצמר שבהם כדאי לקנות לדעתי מידה יותר ממה שקונים את שאר הבגדים כי הם בגזרה קטנה יותר.

http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1389531

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה